Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Veliko srce

Mila Elegović: I pet kuna pomoći pokreće lanac dobrih vibracija

Mila Elegovic
Goran Stanzl/Pixsell
11.11.2011.
u 17:24

Na tradicionalnoj Unicefovoj gala večeri “Večer dobrih djela” prikupljeno je 264.700 kuna. Sva sredstva namijenjena su Unicefovoj akciji “Prve tri su još važnije!”, kojom se stvara mreža podrške za djecu s teškoćama u razvoju.

– U ovom teškom trenutku u zemlji kad smo svi pomalo negativni važno je ne izgubiti vjeru u darivanje. I pet kuna izdvojenih za pomoć drugome pokreće lanac dobrih vibracija i ljubav. Nemam socijalnih problema, poput mnogih u Hrvatskoj, no uvijek ću nastojati koristiti društvu, pogotovo kad je riječ o nemoćnoj djeci – kazala je Mila Elegović, koja je sinoć bila gošća u Muzeju Mimara gdje je održana tradicionalna Unicefova gala “Večer dobrih djela” tijekom koje je prikupljeno 264.700 kuna.

Sva sredstva namijenjena su Unicefovoj akciji “Prve tri su još važnije!”, kojom se stvara mreža podrške za djecu s teškoćama u razvoju i njihove roditelje.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije