Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREKINULI SU LANI

Marko Kutlić o ljubavnom statusu nakon prekida s Nelom: 'Ne volim naziv veza'

Zagreb: Pjevač Marko Kutlić
Foto: Neva Zganec/PIXSELL
1/9
23.08.2023.
u 08:31

- Ja sam slobodan i bit ću slobodan dok sam živ. Čak i ako budem u nekom odnosu u tom odnosu bi volio biti slobodan. Ne volim naziv veza, to mi je ružan naziv kad nekog vežeš/zavežeš, kazao je Marko koji je proteklog vikenda osvojio drugo mjesto na Festivalu dalmatinske šansone u Šibeniku

Glazbenik Marko Kutlić (28) proteklog je vikenda osvojio drugu nagradu žirija na Festivalu dalmatinske šansone u Šibeniku s pjesmom "Sami", koju je izveo u duetu s Leom Deklevom, a za InMagazin progovorio je o svom ljubavnom statusu nakon prekida s kolegicom Antonelom Nelom Đinđić. 

- Ja sam slobodan i bit ću slobodan dok sam živ. Čak i ako budem u nekom odnosu u tom odnosu bi volio biti slobodan. Ne volim naziv veza, to mi je ružan naziv kad nekog vežeš/zavežeš, kazao je Marko. 

Podsjetimo, Kutlić je do rujna prošle godine bio u vezi s Antonelom Đinđić (27), a prekid je obznanio na društvenim mrežama.

VEZANI ČLANCI: 

- Bolje da kažemo mi nego da to prepriča netko drugi. Neobično, ali tako je. Naoko zatvaramo vrata da bi ih možda ponovno otvorili. Nakon četiri predivne godine u kojima smo ispreplitali privatno i poslovno i tražili mir i harmoniju za privatno, čini se da je nismo našli. Zato ćemo poslovno i dalje po starom, a privatno ćemo uzeti pauzu, rekao je Kutlić. 

O njihovu odnosu nakon prekida progovorila je i Antonela.

Kad god se sretnemo lijepo se pozdravimo, možemo razgovarati normalno. Mislim da je to bila cijela poanta priče. Da se poštujemo kao osobe, da poštujemo što radi svatko svoje i to je to. Pratim i dalje sam mu podrška, možda malo dalje, ali i dalje mislim da je ogroman potencijal, ogroman talent i da ga čekaju velike stvari - rekla je Nela za IN magazin. 

Nela se u profesionalne glazbene vode bacila prije nekoliko godina, a najviše pozornosti dobila je pjesma koju je otpjevala s bivšim dečkom Markom "U zagrljaju spašeni". 

VIDEO: Ana Gruica u crkvi se drugi put vjenčala s psihijatrom Boranom Uglešićem 

Komentara 2

PA
pavlov
14:33 23.08.2023.

Šta su ovi cover-karaoke pjevači tolko bitni??? Važno da je lik ostavio ženu i dijete, radi zubate....

JP
josip.pivar11
10:34 23.08.2023.

Ozbiljni i zreli ljudi žive ozbiljno. A ostali... kako im se prohtije. No, nije za uzor.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije