Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U ulici neženja

Marijanu Batinić prosci žele spasiti da ne ostane stara cura

marijana batinic
02.07.2012.
u 15:39

Na svom putovanju zgodna se voditeljica susrela sa sasvim neobičnom ulicom – Ulicom neženja u Otoku, gdje je nastala pomama za Marijanom koja je jedva sačuvala živu glavu

Marijana Batinić je svojim gumenim čizmicama pokorila hrvatska sela i upoznala devetoricu najpoželjnijih i jednu pravu ljepoticu čija će romantična priča i potraga za ljubavi i ovog puta prikovati gledatelje za male ekrane. Iz mora prijava Marijana je odabrala one najzanimljivije.

Tako su se na njezinoj ''vrućoj stolici'' ispred kamera, između ostalih, našli cvjećar, poljoprivrednik, vinar, ali i farmerica koja će svojim šarmom oduševiti sve neženje. Jedini preduvjet koji simpatična djevojka traži od svog odabranika jest da ima – više od sto kilograma! Dok neki kandidati imaju jako puno sreće i iskustva u ljubavi, drugi nisu bili te sreće, no zajednička im je samoća i potraga za "onom pravom“.

Na svom putovanju Marijana se susrela sa sasvim neobičnom ulicom – Ulicom neženja u Otoku, gdje je nastala pomama za prekrasnom voditeljicom koja je jedva sačuvala živu glavu.

– U ulici je niz imanja, a svaka kuća ima jednog neženju. Kada sam došla u tu ulicu u Otoku, svi su htjeli sudjelovati u emisiji, no mi smo odabrali samo jednog farmera. Čak sam ih dvadeset upoznala, no ni jedan me nije zaprosio. No neki su me zvali da ostanem s njima jer su voljni "spasiti me“ od toga da ostanem stara cura – komentirala je Marijana svoje neobično iskustvo.

Ne propustite u nedjelju 8. srpnja novu epizodu "Ljubav je na selu“ i ne dopustite da vam ljubav prođe kroz prste.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije