Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 100
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
šokantne optužbe

Majka Brittany Murphy ubila vlastitu kćer?

brittany murphy
Foto: Charles Guerin/Press Association/Pixsell
1/7
18.08.2014.
u 08:28

Angelo Bertolotti, otac preminule glumice Brittany Murphy, i njegova bivša supruga međusobno se optužuju tko je kriv za smrt glumice 2009. godine

Angelo Bertolotti, otac tragično preminule glumice Brittany Murphy, optužio je glumičinu majku Sharon Murphy za njenu smrt. Tijekom intervjua Bertolotti je komentirao istragu o smrti svoje kćeri i njenog supruga Simona Monjacka te rekao kako bi "prije svega Sharon Murphy trebala biti ispitana".

– Neka vam ona objasni zašto je postala glavni nasljednik u oporuci koja je potpuno isključivala Simona. Neka vam Sharon objasni zašto je oporuka tako promijenjena baš nakon što su joj Brittany i Simon rekli kako se sele u New York gdje su planirali imati djecu. Neka vam Sharon objasni što bi za nju značilo da se prvi put nakon nekoliko desetljeća sama uzdržava nakon što se Brittany odseli. Neka objasni zašto je na aukciji prodala Brittanyno donje rublje, putovnicu i odjeću. Mnogo je neodgovorenih pitanja. Od troje ljudi koji su živjeli u toj kući, samo je jedna živa i profitirala je financijski – kaže Bertolotti.

Foto: GL/Press Association/PIXSELL

GL/Press Association/PIXSELL

Na pitanje smatra li da Sharon Murphy ima svoje prste u smrti Brittany i Simona, Bertolotti je rekao: Da, smatram.

Kao što je prije objavljeno, Angelo Bertolotti i njegova bivša supruga međusobno se optužuju tko je kriv za smrt glumice 2009. godine. Posljednji laboratorijski nalazi govore da je glumica najvjerojatnije bila otrovana, dok je patolog Richard Sheperd nedavno rekao kako bi Brittany bila živa da je stigla u bolnicu samo 24 sata prije.

>>Brittany Murphy nije htjela zvati hitnu zbog paparazza?

>>Brittany Murphy definitivno bila otrovana!

>>Slavna glumica ubijena?! Brittany Murphy otrovana otrovom za štakore!

Komentara 2

ZA
zahira45
10:45 18.08.2014.

Šteta tog mladog života, prekrasna glumica...nije mi jasno da je policija tako šlampavo odradila svoj posao i da se nezna ubojica. Strašno! Laka joj zemlja.

IM
Immanuell
11:47 18.08.2014.

Prema tektu ovog članka da se zaključiti da su joj roditelji na žalost izgleda dvoje morona..... Nije čak isključeno da su imali prste u ubojstvu kćeri..... Nevjerojatno, da netko ima toliko malo empatije u sebi da čak možda i namjerno životno ugrožava vlastito dijete..... Ima dosta roditelja u cijelom svijetu koji uopće nisu dostojni djece koju donose na svijet. Ta djeca su već od rane mladosti toliko drukčija i u svemu bolja i razvijenija od njih, da uopće nema smisla nekakav odgoj u takvim obiteljima, jer se njime postiže samo djetetovo nazadovanje. Međutim, ljubav među članovima obitelji je ta koja spaja obitelji, pa će takva djeca uglavnom šutjeti i pretvarati se da je sve u redu, te glumiti uloge koje da bi opstali u obitelji moraju glumiti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije