Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tko je krivac

Slavna glumica ubijena?! Brittany Murphy otrovana otrovom za štakore!

brittany murphy
Foto: Pixsell
1/4
18.11.2013.
u 22:26

Brittany Murphy je otrovana, piše Daily Mail. Tek četiri godine otkako je preminula, otkriveno je da je glumica otrovana otrovom za štakore

Brittany Murphy je otrovana, piše Daily Mail. Tek četiri godine otkako je preminula, otkriveno je da je glumica otrovana otrovom za štakore. U javnost su procurili novi toksikološki rezultati, a saznali su se zahvaljujući njezinim roditeljima. Naime, nikako nisu mogli prihvatiti da je njihova kćerka tek tako preminula te su zatražili nezavisno testiranje, koje je potvrdilo sumnje.

Policija će navodno otvoriti istragu kako bi se pronašao krivac za smrt. Mnogi su ga vidjeli u njezinom suprugu Simonu Monjacku, koji je svega pet mjeseci poslije nje preminuo od istih posljedica. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije