Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
mogla je biti spašena

Brittany Murphy nije htjela zvati hitnu zbog paparazza?

brittany murphy
Foto: Pixsell
1/4
06.08.2014.
u 21:23

Brittany Murphy preminula je jer se panično bojala paparazza. Naveo je to patolog Richard Shepherd, koji je utvrdio kako je smrt mlade glumice mogla biti spriječena da je njena majka prije zvala hitnu pomoć...

Brittany Murphy preminula je jer se panično bojala paparazza. Naveo je to patolog Richard Shepherd, koji je utvrdio kako je smrt mlade glumice mogla biti spriječena da je njena majka prije zvala hitnu pomoć. Glumica je toliko bojala paparazza da je odbijala medicinsku pomoć do zadnjeg časa. Njena majka Sharon pomoć je pozvala prekasno. Doktor tvrdi da Sharon vjerojatno nije niti mogla primijetiti koliko je njenoj kćeri ustvari loše.

- Otkad se srušila u svom domu do trenutka kad je hitna pomoć stigla, bilo je prekasno da se išta učini. Međutim, da je Brittany u bolnicu stigla dan ranije, danas bi bila živa, rekao je Shepard. Brittany je bila toliko puna lijekova da su oni prekrivali fatalne simptome. Neki izvori tvrde da je Brittany bila ovisna o kokainu, ali i imala poremećaj u prehrani te uzimala antidepresive i sedative.

Foto: Pixsell

>>Istraga o smrti Britanny Murphy: Nikad nisam vidio takvo nešto

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije