Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Potvrdili nalazi

Brittany Murphy definitivno bila otrovana!

brittany murphy
Foto: RE/Press Association/PIXSELL
19.12.2013.
u 20:58

Brittany Murphy definitivno je bila otrovana. Analiza njezine kose pokazala je da je u trenutku smrti u tijelu doista imala povišenu razinu teških metala i toksina koji se često mogu pronaći u pesticidima..

Brittany Murphy definitivno je bila otrovana. Analiza njezine kose pokazala je da je u trenutku smrti u tijelu doista imala povišenu razinu teških metala i toksina koji se često mogu pronaći u pesticidima, piše Hollywood Life.

- Njezina smrt nije propisno istražena. Sve je ukazivalo na trovanje, ali ured mrtvozornika nije zatražio prave toksikološke nalaze kako bi otkrili je li otrovana. Njezin je slučaj gurnut pod tepih', rekao je  njezin otac Angelo Bertolotti koji je i naručio druge nalaze.

Samo pet mjeseci nakon nje, umro je i njezin suprug Simon Monjack, i to od istih simptoma. Berlotti je nadodao kako su u njezinom tijelu pronađeni brojni toksini, te više i ne sumnja da je Brittney bila otrovana.

>> Slavna glumica ubijena?! Brittany Murphy otrovana otrovom za štakore!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije