Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 94
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
večernjakova ruža

Lucija Judnić: 'Ova Ruža je razlog zašto ću davati sada 200 posto za posao koji radim'

Zagreb: Dobitnici medijske nagrade Večernjakova ruža
Foto: Emica Elvedji/PIXSELL
1/9
25.03.2023.
u 11:40

Prezenteri ove kategorije novo lice godine bili su urednik Večernjeg lista Dražen Klarić i omiljeni televizijski urednik Mario Sedmak, a čitatelji Večernjeg lista odlučili su statuu dodijeliti Luciji Judnić s HRT-a

U kategoriji novo lice godine za Ružu su se borili Lucija Judnić, Hiljson Mandela, Mirna Mihelčić, Marko Percan i Fran Vasilić. Uzbuđeni gledatelji u prijenosu uživo na prvom programu HRT-a jedva su dočekali čuti ime dobitnika prestižne statue. Prezenteri ove kategorije bili su urednik Večernjeg lista Dražen Klarić i omiljeni televizijski urednik Mario Sedmak, a čitatelji Večernjeg lista odlučili su statuu dodijeliti Luciji Judnić s HRT-a.

- Stvarno sam iznenađenja i puno hvala svima koji su glasali! Ova ruža je za cijeli HRT i cijelu ekipu, za sve kolege koji rade sa mnom, hvala kući koja me prepoznala i zaposlila i ovo mi je samo poticaj da budem sve bolja i bolja. I naravno, hvala obitelji, bratu i sestri koja je sa mnom večeras. Dosad sam davala 100 posto od sebe, a sad ću davati još i više tako da hvala vam puno - kazala je iznenađena Lucija.

S Judnić smo razgovarali nakon što je primila nagradu. 

Možete li vjerovati da ste dobili Večernjakovu ružu?

Pa ne, ja sam sad rekla kad sam sišla s pozornice da samo radim svoj posao. I pritom se dobro zabavljam i drago mi je da su gledatelji to prepoznali i da su vidjeli da je to trud svaki dan 100 posto. To je samo razlog zašto ću davati sada 200 posto za posao koji radim. 

Radili ste puno toga, letjeli, skakali...

Ja sam takav tip, kad sam na terenu, iskoristit ću sve ono što je oko mene da bi gledateljima dočarala točno ono što se na terenu događa u tom trenutku. Tako da, nadam se da sam uspjela u tome. 

Moramo primijetiti i vaš odličan styling, tko je zaslužan za ovu kreaciju?

Marina Matić, LaRie je radila haljinu i zaista ono što bih ja rekla, svjetska je, a naša.

Kako ćete proslaviti nagradu i gdje ćete čuvati ovu Večernjakovu ružu?

Čuvat ću je doma kod sebe iako ova Ruža zaista pripada svim mojim kolegama i kolegicama koji sa mnom svakodnevno rade i evo kad sve ovo završi, ja sam bila organizirala kao piće, ali mislim da će to sada ipak prerasti u nešto više, barem nešto više pića.

Više trenutaka s dodjele Večernjakove ruže pogledajte u našoj galeriji!

Zagreb: Dobitnici medijske nagrade Večernjakova ruža
1/350

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije