Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tužna vijest

Legendarni voditelj Saša Zalepugin (91) doživio je moždani udar, na liječenju je u KBC Rebro

Stari Grad: TV voditelj Saša Zalepugin sa suprugom Tihanom
Foto: Milan Sabic/PIXSELL
1/10
16.10.2022.
u 20:00

Vijest nam je potvrdila njegova supruga Tihana koja nam je rekla da se Saša trenutačno nalazi u induciranoj komi, no liječnici sve čine kako bi ga spasili

Legendarni televizijski voditelj Saša Zalepugin (91) doživio je jutros moždani udar i trenutačno se nalazi u jedinici intenzivne njege u zagrebačkom KBC-u Rebro. Ovu tužnu vijest potvrdila nam je njegova neutješna supruga Tihana koja je uvjerena kako će liječnici, ali i njezin Saša, dobiti ovu bitku. Ništa, odala nam je, nije ukazivalo na to da sa zdravljem njezinog supruga nešto nije kako treba. Sve dok se odjednom nije srušio, a kako bi olakšali oporavak liječnici su ga stavili u induciranu komu.
Svi koji ga poznaju reći će kako će, iako u poznim godinama, čitavo vrijeme bio izuzetno vitalan, redovito je ispijao kavice u Charlieju, a HRT ga je nedavno ponosno najavio i u svojoj emisiji „Zlatna liga“.

Ljetos je dao i veliki intervju za Večernji list u kojemu je, između ostalog,  pričao i o svojoj vitalnosti:
-Možda je to malo i genetska predispozicija, ali ja vam imam sposobnost razlučiti što je za mene dobro. Ne unosim u organizam ništa što bi mi štetilo. Prije svega, svako je voće dobro došlo organizmu. Nije tajna da svako jutro izmiksam voće koje je u tom dijelu godine na raspolaganju, natašte pojedem tu vitaminsku kašu. Ne sjećam se kad sam bio prehlađen ni imao neke upaljene angine i tome slične boleštine.-kazao je voditelj od kojeg su učile generacije i koji je svojim djelovanjem obilježio mnoge. Bilo je na tom putu i brojnih prepreka, no on je svaku savladao. Vjerujemo da će i ovu.

Video: Kralj Charles III. prekida tradiciju

Komentara 20

Avatar Tombstone
Tombstone
21:21 16.10.2022.

Tuzno. Nedjeljom po podne, mislim da je par emisija mijenjal I Hetricha u kviskoteci, nisam ziher...zelim mu svako dobro.

DU
Deleted user
22:46 16.10.2022.

Drži se legendo, tvoj rad je ostavio dubok trag.

DO
doberdedec
21:25 16.10.2022.

Moždani udar u tim godinama,sory, otvaraju mu se vrata nepovratnog odlaska.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije