Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
neprežaljeni

Tony Cetinski prisjetio se prijatelja Toše Proeskog: 'Zauvijek'

ARHIVA - Prije 13. godina u prometnoj nesreći kod Nove Gradiške poginuo Toše Proeski
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
1/12
16.10.2022.
u 18:20

Toše se na hrvatsko tržište probio 2004. godine s duetom s Tonyjem, a otpjevali su pjesmu 'Lagala nas mala'.

Makedonski slavuj Toše Proeski preminuo je prije točno 15 godina na današnji dan, u ranu zoru 16. listopada 2007. godine nedaleko od Nove Gradiške, na autocesti Zagreb – Lipovac, oko 6.20 ujutro, u 26. godini života. Glazbenik je ostavio neizbrisiv trag na regionalnoj glazbenoj sceni, a imao je mnoge bliske prijatelje i na hrvatskoj estradi. Jedan od njih je i Tony Cetinski, koji se na Instagramu prisjetio pokojnog prijatelja. Objavio je kratku snimku kojom se prisjetio prijateljstva, a uz nju je napisao: "Toše zauvijek". 

Foto: Screenshot/Marko Mihaljević

Toše se na hrvatsko tržište probio 2004. godine s duetom s Tonyjem, a otpjevali su pjesmu 'Lagala nas mala'. Nakon toga bio je i gost na Tonyjevoj turneji. Uz Tonyja, Toše je pjevao i s Antonijom Šolom, i to pjesmu "Volim osmijeh tvoj" koja je izašla 2007. godine. 

Podsjetimo, pjevač je poginuo na putu prema Zagrebu, sjedio je na suvozačkom mjestu u automobilu kojim je upravljao njegov prijatelj Georgij Georgijevski, a zbog neprilagođene brzine vozilo je udarilo u prikolicu tegljača i to baš onom stranom na kojoj je bio Toše. Preminuo je na licu mjesta, a tuga za njegovim preranim odlaskom ne blijedi ni petnaest godina nakon strašne tragedije.

VIDEO>>Kralj Charles III. prekida tradiciju dugu 185 godina i želi napraviti nešto potpuno drugačije

Komentara 1

Avatar korisničko_ime
korisničko_ime
15:09 17.10.2022.

koji je taj Cetinski šljam

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije