Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bilo joj je teško

Legendarna pjevačica i glumica otkrila: Imala sam tri spontana pobačaja, jecala sam i ljuljala se na podu

Foto: Profimedia
1/5
20.07.2022.
u 22:30

Cher je kazala da se to dogodilo u vrijeme kada je bila u braku s glazbenikom i gradonačelnikom Palm Springsa, Sonnyjem Bonom.

Legendarna pjevačica Cher (76) na Twitteru je otkrila da je imala čak tri spontana pobačaja. Cher je kazala da se to dogodilo u vrijeme kada je bila u braku s glazbenikom i gradonačelnikom Palm Springsa, Sonnyjem Bonom.

"Kad sam bila mlada, imala sam tri spontana pobačaja. Prvi sam imala kad mi je bilo 18. Bila sam sama u našoj kući. Son je došao kući, a ja sam jecala i ljuljala se na podu", otkrila je. 

"Što bi se sa mnom dogodilo danas?", zapitala se glazbenica, osvrnuvši se na odluku američkog Vrhovnog suda koji je ženama okraničio pravo na abortus. 

Ova 76-godišnjakinja je jedna od najpopularnijih američkih glazbenica, koja je tijekom karijere prodala više od 100 milijuna albuma, a poznata je po pjesmama „Believe“, „If I Could Turn Back Time“, „Strong Enough“ i mnogim drugim. Jednako uspješna, bila je i u svijetu glume gdje se pamti po ulogama u filmovima „Witches of Eastwick“, „Mask“, „Silkwood“ i  „Moonstruck“ za koju je osvojila Oscara za najbolju glavnu glumicu. U početku je glumila na televiziji pri čemu se ističe serija „The Sonny & Cher Comedy Hour“ iz sedamdesetih godina prošlog stoljeća, u kojoj je surađivala s tadašnjim suprugom Sonnyjem Bonom.

U istoj seriji pokazala je pupak čime je postala prva osoba koja je to napravila na televiziji. Poznata je po humanitarnom radu, a nedavno je osnovala organizaciju Free the Wild, koja se bori protiv patnje životinja u zatočeništvu i nastoji pronaći prikladno utočište ili bolji zoološki vrt za njih. Cher je tako nedavno snimila dokumentarni film „Cher & The Loneliest Elephant“ o slonu Kaavan koji sam živi u zoološkom vrtu u Pakistanu.

VIDEO Teški zločini: Ovi celebovi su iza rešetaka zbog zlostavljanja, ubojstva ali i slanja otrova Obami...

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije