Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Javio se pratiteljima

Gospodin Savršeni doživio je nezgodu tijekom odmora: Neću više nikada ovako skočiti u more

Foto: Instagram
1/8
20.07.2022.
u 11:25

Mijo Matić na Instagramu je objavio video i fotografije na kojima je pokazao kako se ozlijedio nakon skoka u more.

Mijo Matić (29), kojeg je televizijska publika upoznala kao Gospodina Savršenog u drugoj sezoni istoimenog RTL-ovog showa, doživio je manju nezgodu tijekom odmora. Na Instagram storyju podijelio je nekoliko videa u kojima je pokazao kako je ozlijedio glavu i ispričao je pratiteljima što se dogodilo.

- Bio je ovo skok na glavu u more, bez ruku naprijed, iako uvijek imam ruke naprijed kad skače. A nisam popio nijednu pivu, ali rekli su mi da sad mogu. Imam tri šava, nije strašno ali mislim da više nikada neću ovako skočiti. Bile su odlične i doktorice i sestra i hvala im na svemu - kazao je Mijo. U showu nije uspio pronaći ljubav, ali sada je u sretnoj vezi influencericom i glazbenicom Arijanom Piknjač (26) i zajedno su već nekoliko mjeseci, a o tome kako se slažu i kako je izgledao početak njihove veze.

- Jako mi se svidio način na koji komuniciramo i kako razmišlja. Uživo je to sve bilo puno bolje od očekivanog - rekao bih iznenađujuće dobro. Ne možeš vjerovati. Različiti, a opet isti. Humor nam je super, kao i ljubavni jezik. Šalili bi se i govorili jedan drugome: "Ti si duša moje duše" i smijali se kako smišljamo i pokušavamo izraziti ovo što nam se događa. Kao da se znamo cijeli život, a ne da smo proveli nekoliko dana zajedno. To je bio naš početak ukratko - rekao je nedavno Mijo u jednom intervju. 

VIDEO Chris Rock, Matthew McConaughey, 'Borat' i Woody Harrelson uživaju na jahti kod Dubrovnika

 

Ključne riječi

Komentara 4

DU
Deleted user
12:08 20.07.2022.

I to je gospodin Savršeni?

DA
dalmatimun
14:54 20.07.2022.

malo ga je puljkova propustila kroz šake

TR
tranica
14:08 20.07.2022.

Crni Mijo... Brz oporavak!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije