Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
večernjakova ruža

Kreatori serije 'The Outsiders': 'Drago nam je da smo dobili Ružu, to je znak da smo napravili nešto dobro'

Zagreb: Dobitnici medijske nagrade Večernjakova ruža
Foto: Emica Elvedji/PIXSELL
1/9
25.03.2023.
u 12:45

Nagrada u kategoriji digitalna ruža godine otišla je u ruke kreatorima serije The Outsiders. S Matejem Lončarićem. direktorom i osnivačem Jooomboosa, te Brunom Mustićem jednim od autora serije koja je postigla uspjeh i na globalnom tržištu.

U borbi za Večernjakovu ružu 2022. u kategoriji Digitalne ruže našli su se Natko Beck, emisija Surove strasti, Tena Sakar Vukić, teen serija Outsiders te Luka Perković Perkz. Prezenteri su bili Sandi Pego te Mia Negovetić, a nagrada je pripala upravo Outsidersima s Joomboosa. 

- Joomboos je uvijek tu da zakuca. Glavno je da držimo kvalitetu iz godine u godinu, nadam se da ćemo tako i nastaviti. Palicu ću prebaciti kreatorima, ljudima koji su krvarili za ovu seriju koja ostvarila globalni uspjeh, snimljena je u svega dva tjedna, poručio je Matej Lončarić, direktor i osnivač JoomBoosa.

- Ova je prva bilingvalna teen serija, bilo je izazovno, snimano je za vrijeme korone. Ja se nadam da će se serija nastaviti, ali nam je jako drago što smo dobili Ružu jer je to znak da smo napravili nešto dobro. Serija se gleda i u Južnoj Americi, Španjolskoj... - poručila je ekipa Outsidersa.

S Matejem Lončarićem i Brunom Mustićem, jednim od autora serije, porazgovarali smo nakon što su preuzeli nagradu. 

 

Čestitamo na drugoj osvojenoj Večernjakovoj ruži!

Matej Lončarić: Hvala. Glavno je da držimo kvalitetu iz godine u godinu, nadam se da ćemo tako i nastaviti. Serija je napravila globalni uspjeh, a snimljena je samo u dva tjedna. Sada bih dao riječ i autorima...

Ispričajte nam malo o seriji, kako je nastala...

Bruno Mustić: Ovo je prva bilingvalna teen serija koju smo napravili u Hrvatskoj, zahvaljujući povjerenju Mateja i ostatka 24 sata. Bilo je dosta izazovno, snimali smo taman ono dok je još bila korona. Bilo je izazovno, ali uspjeli smo sve napraviti, sada ima osam epizoda i četiri i pol milijuna pregleda. 

Hoće li se nastaviti?

Bruno Mustić: Ja se nadam da hoće, to ovisi o Mateju, ali jako nam je drago da smo dobili Ružu što je znak da smo napravili nešto dobro. 

Gdje vas sve gledaju osim u Hrvatskoj, u kojim zemljama?
Bruno Mustić: Serija je internacionalna, baš zbog toga smo je napravili bilingvalno, englesko-hrvatskom. To smo napravili da je dramaturški opravdano u scenariju. Seria se gleda u Južnoj Americi, sjevernoj, u Engleskoj, Španjolskoj...

Jedan je glumac preselio i u Hrvatsku zbog snimanja...

Bruno Mustić: Tako je, on je bio tu mjesec dana i jako je zavolio ovo naše mjesto. Tako da, nadam se da će se vratiti za drugu sezonu

Pogledajte još zanimljivih trenutaka s dodjele Večernjakove ruže u našoj galeriji!

Zagreb: Dobitnici medijske nagrade Večernjakova ruža
1/350

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije