Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZAVIST U KRALJEVSKOJ OBITELJI

Zbog Meghanine popularnosti ovaj plemić postao rasipan

Foto: PA/Pixsell
1/4
23.06.2018.
u 12:27

Princ Edward strahuje kako će Meghan Markle njega i suprugu Sophie izgurati s mjesta omiljenih članova kraljevske obitelji

Princ Edward do prošlog tjedna je bio najpovučeniji član kraljevske obitelji bez ikakvih mrlja, a onda su ga zbog jednog poteza prošlog tjedna svi mediji u Velikoj Britaniji razapeli.

Naime, helikopterom je otputovao u Dorset i to je porezne obveznike koštalo 13 tisuća funti i nikome nije jasno zašto je  to učinio kad se radi o putovanju koje se moglo obaviti i automobilom. Razvila se tako teorija da sin kraljice Elizabete na ovaj način želi izaći iz sjene i osjeća se potpuno zapostavljenim otkako je u obitelj došla američka glumica Meghan Markle, piše Daily Mail.  Zato je svjesno potrošio novac poreznih obveznika kako bi privukao pažnju.

Boji se kako će ispasti iz fokusa javnosti, a od toga strahuje i njegova supruga Sophie s kojom je proslavio 19 godinu braka na dan kad se održavao Royal Ascot, na kojem je apsolutna zvijezda bila Meghan Markle. Meghan je na neki način sada preuzela Sophiejinu ulogu jer je dosad upravo Sophie bila glavna pratnja kraljici na putovanjima.

Edward i Sophie s djecom svake  nedjelje popodne piju čaj s kraljicom i to su posebni privatni trenuci, a sada su takvi momenti sve više rezervirani za Meghan.

Edward je imao svoju tv producentsku kuću, a Sophie je bila PR i svega su se odrekli kako bi mogli ispunjati obveze i dužnosti unutar kraljevske obitelji i smeta im što nakon  toliko godina njihova odanost i rad padaju u zaborav. 

1/9

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije