Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 114
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NA X-U

Kosor otkrila: 'Ništa nikome nisam kupila za Božić. Morat će se zadovoljiti mojom ljubavlju'

Foto: RTL
1/36
25.12.2023.
u 20:30

Bivša premijerka je na društvenoj mreži otkrila da ove godine nije kupovala božićne poklone, pa otkrila koji je razlog tome.

Bivša premijerka Jadranka Kosor izrazito je aktivna na društvenim mrežama gdje ima svoju vjernu zajednicu s kojom često dijeli crtice iz života. Gotovo svaki dan objavljuje statuse na X-u (bivšem Twitteru), a njezina objava nije izostala ni u ovim blagdanskim danima. Bivša premijerka je na društvenoj mreži otkrila da ove godine nije kupovala božićne poklone.

- Ništa nikome ove godine nisam kupila za Božić. Jer se i dalje krećem s dvije štake i jer mi je teško zamisliva bilo kakva gužva. Svi koje volim morat će se zadovoljiti mojom ljubavlju -  napisala je Jadranka koja je krajem listopada operirala koljeno. Jadranka se nakon ove situacija javila još nekoliko puta o ovoj temi, a s pratiteljima je dijelila male svakodnevne pobjede poput prve šetnje sa štakama, i prvog obroka kojeg si je sama skuhala tijekom oporavka od operacije. Bivša premijerka nekoliko se dana nakon operacije nije javljala na X-u čime je tada zabrinula pratitelje i dala naslutiti da se nešto događa. 

Kroz objavu na ovoj društvenoj mreži Jadranka je i zahvalila pratiteljima na podršci koju joj pružaju te svim porukama koje joj dolaze.

- Hvala vam svima koji se javljate i dajete potporu. Dobro jutro, lijep dan neka vam bude - napisala je na X-u.

Inače, bivšu premijeru na X-u prati 40.000 ljudi, a i ranije je podijelila detalje sog oporavka. Tada je šetala uz pomoć štaka. 

VEZANI ČLANCI

 - E, a još kad bi oni zapljeskali! Sve dobronamjerne i s dobrim željama, srdačno pozdravljam. Borba se nastavlja - napisala je, a pratitelji su joj poželjeli brz oporavak. - Sretno, vjerujem da ćete se uspješno i brzo oporaviti, kao uvijek. Vi ste borac - napisao joj je jedan korisnik X-a, a ona mu je odgovorila: - Hvala Vam. Teško je, ali ide.

Nakon operacija za Večernji list otkrila je nekoliko detalja. - Operirala sam koljeno jer sam već teško hodala, gotovo da više i nisam mogla hodati. Taj me problem mučio već jako dugo, no posljednje tri godine to je bilo dosta intenzivno, a posljednjih nekoliko mjeseci hodala sam uz užasan napor i bolove. I zato sam odlučila riješiti taj problem. Operirao me vrsni ortoped, specijalist za koljena, profesor Miroslav Hašpl u kojeg imam veliko povjerenje. Sad je sve još uvijek malo komplicirano i bolno, ali nadam se da će sve biti dobro, puno bolje nego što je bilo - rekla je tada.

VIDEO Domenica otkrila kako će provesti blagdane s dečkom i kumom Hanom

 

Ključne riječi

Komentara 15

KL
Klarica
20:35 25.12.2023.

Koga zanima da li je Kosorka kome šta kupila. Žena željna pažnje pa se stalno javlja a nitko je ništa ne pita. Zna li se kad će vratiti ukradeni stan?

DU
Deleted user
20:49 25.12.2023.

Ako je to ono što dijeliš ove godine mnogi će ostati siromašni, no to i jest duh Božića ..

Avatar Mlijekoholičar
Mlijekoholičar
21:19 25.12.2023.

Jadranka nebitna si bila i ostala. Ništa nisi naučila od ćaće Sanadera.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije