Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pao je dogovor

Konačno okončan najteži holivudski razvod: Ovo je iznos koji je Amber pristala platiti Deppu

Johnny Depp defamation case against Amber Heard continues in Fairfax, Virginia
Foto: POOL/REUTERS
1/15
19.12.2022.
u 21:27

Johnny je, inače, tužio bivšu supruga za klevetu i tražio 50 milijuna dolara. S druge strane Amber je podnijela protutužbu za 100 milijuna dolara.

Nakon 23 dana saslušanja, svjedoka i dokaza, sudska trakavica između bivših supružnika, glumca Johnnyja Deppa (58) i glumice Amber Heard (36)  je završila u svibnju. Porota je jednoglasnom presudom odlučila u korist Johnnyja Deppa. Međutim, sada su se konačno i nagodili oko posljednje stvari te je tako okončan najteži holivudski razvod u posljednje vrijeme. Daily Mail doznaje da su njihovi odvjetnici konačno postigli dogovor prema kojemu će osiguravajuće društvo Amber Heard Deppu platiti milijun dolara da okonča ovaj slučaj. Uz to, Amber nije zabranjeno govoriti u vezi suđenja i ishoda stoga ona i dalje ne priznaje nikakvu krivnju. 

Johnny je, inače, tužio bivšu supruga za klevetu i tražio 50 milijuna dolara. Odlučio je to učiniti zbog članka iz 2018. koji je napisala za The Washington Post. U njemu je sebe opisala kao 'javnu osobu koja predstavlja obiteljsko zlostavljanje'. Glumac nije imenovan u tom članku, no tvrdi da ga je to svejedno koštalo unosnih glumačkih uloga. S druge strane Amber je podnijela protutužbu za 100 milijuna dolara.

Porota je nakon saslušanja odlučila da je Amber klevetala Deppa i da mu bivša supruga mora platiti 15 milijuna dolara. Slavila je i Amber kojoj Johnny mora platiti 2 milijuna dolara jer ju je njegov odvjetnik oklevetao kada je njene optužbe za zlostavljanje nazvao lažnima. 

Johnny i Amber upoznali su se 2009. godine. Vjenčali su se 2015. godine, a brak je trajao samo godinu dana.

VIDEO>>Kate Beckinsale oduševljena dočekom vatrenih: 'Bilo je nevjerojatno, Zagrebe osvojio si moje srce'

Ključne riječi

Komentara 10

Avatar Cantor
Cantor
22:09 19.12.2022.

Ona je jadna nezaštićena žena u okrutnom patrijarhalnom svijetu pa je normalno da sud i mediji stanu na njezinu stranu bez obzira na to što je lagala i uprkos svim dokazima. Uostalom ne bi lagala da jadna nije morala. A Johhny je muškarac pa će se Već snaći nekako ako nikako drugačije onda manipulacijom i svojom ljepotom što bi naravno bilo seksistički očekivati od nje tako neiskusne. I još dodatno, nikome nije ugodno gledati krokodilske ženske suze. A da je zaista morala isplatiti toliki novac te bi suze po prvi puta u njenom životu bile iskrene....

JU
JustinCase
21:47 19.12.2022.

Dzoni dobije spor i samo 15-2 milje dolara!? Ona, da je kojim slucajem pobijedila, dobila bi, vjerujem, najmanje 98 od trazenih 100 milijuna. Tko je tu lud!?

LJ
LjubavnikGodine
03:02 20.12.2022.

Najvažnije da je 130 istaknutih feministica upravo potpisalo pismo potpore Amber samo zato jer je žensko. Nije važno što je osuđena zlostavljačica.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije