Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hit na internetu

Koji neugodnjak! Malek pokušao zagrliti Kidman, a ona ga besramno izignorirala

Foto: Screenshot/Twitter
07.01.2019.
u 10:07

Trenutak u kojem Rami Malek ispraća s pozornice Nicole Kidman postao je pravi hit na internetu.

Sinoć su u Los Angelesu dodijeljeni Zlatni Globusi. Pobjednik večeri bio je glumac Rami Malek koji je osvojio nagradu za najboljeg glumca. Nagradu mu je osigurala uloga u filmu Bohemian Rhapsody koji je također osvojio Globus za najbolji film.

Nagradu je ekipi dodijelila Nicole Kidman, a ono što je uslijedilo nakon dodjele u kratkom roku postao je hit na internetu. Naime, jedna korisnica Twittera objavila je snimku na kojoj Kidman potpuno ignorira Maleka.

Nakon što im je dodijelila Globus, producenti filma ostali su razgovarati s Kidman nakratko na pozornici, a razgovoru se, nažalost bezuspješno, pokušao priključiti i Malek. Glumica je samo okrenula leđa, a on ju je tada lagano potapšao po leđima i s njom i ostatkom ekipe napustio pozornicu.

Reakcija slavne glumice zabavlja korisnike Twittera, a sve je dodatno začinio i opis videa koji je u kratkom roku preplavio društvene mreže. – Rami Malek pokušava razgovarati s Nicole Kidman kao što ja pokušavam razgovarati sa svojom simpatijom – stoji u opisu snimke koja je do sada pogledana više od 32 tisuće puta.

Pogledajte i koji su estradnjaci postali duhovnjaci.

Komentara 17

Avatar MilanZoranovic
MilanZoranovic
12:56 07.01.2019.

Ionako sve sami pedofili i sotonisti u to Holywoodu, grlit će se kasnije..

MO
modovisisajteMaraschino
11:33 07.01.2019.

bezveze... izvučeno iz konteksta... novinarska posla

Avatar heyhay
heyhay
12:24 07.01.2019.

Odličan glumac u seriji The Pacific.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije