Naslovnica Showbiz

Koji neugodnjak! Malek pokušao zagrliti Kidman, a ona ga besramno izignorirala

Trenutak u kojem Rami Malek ispraća s pozornice Nicole Kidman postao je pravi hit na internetu.
07. siječnja 2019. u 10:07 18 komentara 38673 prikaza
Foto: Screenshot/Twitter

Sinoć su u Los Angelesu dodijeljeni Zlatni Globusi. Pobjednik večeri bio je glumac Rami Malek koji je osvojio nagradu za najboljeg glumca. Nagradu mu je osigurala uloga u filmu Bohemian Rhapsody koji je također osvojio Globus za najbolji film.

Zlatni globus Prestižna nagrada Dodijeljeni Zlatni globusi: Lada Gaga ostala razočarana, slavio Bohemian Rhapsody

Nagradu je ekipi dodijelila Nicole Kidman, a ono što je uslijedilo nakon dodjele u kratkom roku postao je hit na internetu. Naime, jedna korisnica Twittera objavila je snimku na kojoj Kidman potpuno ignorira Maleka.

Emmy awards Dodjelu obilježio poljubac Nicole Kidman i njezina supruga iz serije

Nakon što im je dodijelila Globus, producenti filma ostali su razgovarati s Kidman nakratko na pozornici, a razgovoru se, nažalost bezuspješno, pokušao priključiti i Malek. Glumica je samo okrenula leđa, a on ju je tada lagano potapšao po leđima i s njom i ostatkom ekipe napustio pozornicu.

Reakcija slavne glumice zabavlja korisnike Twittera, a sve je dodatno začinio i opis videa koji je u kratkom roku preplavio društvene mreže. – Rami Malek pokušava razgovarati s Nicole Kidman kao što ja pokušavam razgovarati sa svojom simpatijom – stoji u opisu snimke koja je do sada pogledana više od 32 tisuće puta.

Pogledajte i koji su estradnjaci postali duhovnjaci.

Financije
Ja sam PMP
Znate li što je PMP i zašto se u svijetu smatra zlatnim standardom?