Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVA SHEMA

Uršula Tolj javila nam se nakon vijesti o ukidanju njene emisije i objasnila što će sad raditi na HRT-u

Foto: Renato Branđolica/HRT
1/9
17.08.2022.
u 13:08

- Istina je da je ukinuto glazbeno izdanje emisije "Kod nas doma" petkom, koje sam uređivala i vodila. Na HRT-u ću nastaviti raditi kao urednica na projektima Zabavnog programa – kazala nam je Uršula Tolj

HRT-ova urednica i voditeljica Uršula Tolj (49) potvrdila nam je da je u jesenskoj shemi više nećemo moći vidjeti na televiziji, nakon što je vodstvo HRT-a ukinulo glazbeno izdanje emisije „Kod nas doma". 

- Istina je da je ukinuto glazbeno izdanje emisije "Kod nas doma" petkom, koje sam uređivala i vodila. Na HRT-u ću nastaviti raditi kao urednica na projektima Zabavnog programa – kazala nam je Uršula Tolj koja na HRT-u radi više od 25 godina. 

Podsjetimo, Uršula je dosad petkom vodila izdanje emisije "Kod nas doma" u kojoj su joj u goste dolazile glazbene zvijezde iz Hrvatske i regije, a iako je emisija imala zadovoljavajuću gledanost i dobre komentare, vodstvo HRT-a odlučilo ju je ukinuti, a razlog zasad nije poznat. 

Uršula je u studenom prošle godine smijenjena s mjesta urednice Dore, a na to mjesto vratio se urednik HTV 2 i v.d. urednika HTV 1 Tomislav Štengl, koji je Doru vodio i 2020. godine kada je pobijedio Damir Kedžo.   

Tolj je u travnju na svom Instagram profilu odgovarala na pitanja pratitelja, a jedno od njih bilo je i vidi li se ponovno u ulozi šefice Dore.  

- Iskreno, ne znam bih li se ponovno upuštala u to da me pitaju. Morala bih dobro razmisliti - odgovorila je. 

Uršula Tolj u prošloj je sezoni bila na mjestu urednice showa "Zvijezde pjevaju", a na kojim će projektima iskusna urednica raditi u novoj sezoni, ostaje za vidjeti. S obzirom da je Tolj dosad pokazala svoje sposobnosti na nizu projekata, a i imala je dobre kritike gledatelja, ne sumnjamo kako će joj HRT naći novi zanimljivi projekt. Službi komunikacija HRT-a jutros smo uputili i službeni upit o ukidanju glazbenog izdanja emisije „Kod nas doma“, a odgovor još uvijek nismo dobili. 

VIDEO: Joli na koncert u Virovitici došao čitav grad

 

Ključne riječi

Komentara 5

BA
barbalovre
14:43 17.08.2022.

Prava vijesti bi bila ukidanje HRT-a koji nije ni hrvatski ni javni i kriminal je narod prisiljavati da plaća svog neprijatelja

Avatar mg940
mg940
13:53 18.08.2022.

Ošle naj noge z teve

Avatar utunelu
utunelu
13:51 17.08.2022.

koliko samodopaljivosti u prosjecnosti ..jos dodaj Jelenu Veljacu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije