Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
najluđa noć u godini

Kako su Novu godinu dočekali naši poznati: Iris Livaja s Markom uživala u hotelu, Franka se požalila: 'Zgužvani i umorni'

Foto: Instagram screenshot
1/20
01.01.2023.
u 16:38

Naši poznati baš kao i građani novogodišnju noć proveli su na različitim lokacijama.

Novogodišnju noć naši su građani proveli na različitim lokacijama: neki kod kuće, neki u ugostiteljskim objektima, a neki na trgovima, tako su i naši poznati. Evo gdje su neki od njih dočekali 2023. godinu.

Pjevačica Franka Batelić otkrila je da su ona i njezin suprug, bivši reprezentativac Vedran Ćorluka ostali kod kuće. Par je objavio fotografiju na kojoj se vidi kako s čašama u rukama sjede na kauču u društvu svog sina Viktora.

- Da zgužvani i umorni pozdravimo Staru i nazdravimo Novoj ispred nas između skidanja temperature Viktoru i uspavljivanja Grete. Svima vam želim ljubavi i zdravlja, sve ostalo se nekako samo posloži - napisala je pjevačica pored fotke.

Foto: Screenshot/Marko Mihaljević

Influencerica Ella Dvornik svojim se pratiteljima javila na Facebooku. Tamo je otkrila kako je i ona ostala sa svojim suprugom Charlesom i kćerima kod kuće, a podijelila je i kako su djecu poslali na spavanje.

- Pustili vatromet od prošle godine na telki, odbrojili do nule. Pravili se da je Nova godina jer moraju spavati: i mi lagano doček u boravku. Sretna nova svima!!!! - poručila je Ella uz obiteljsku fotografiju.

Foto: Screenshot/Marko Mihaljević

Supruga našeg nogometaša Domagoja Vide, Ivana Vida otkrila je kako su se njih dvoje uputili u Grčku na doček, a pokazala je kako su zajedno proslavili. 

- Hvala ti na najboljoj godini - napisala je pored fotke na kojoj su pozirali nasmijani i u zagrljaju.

Foto: Instagram screenshot

Supruga nogometaš Marka Livaje, Iris Livaja otkrila je kako su njih dvoje Novu godinu dočekali u Splitu u jednom hotelu. Iris je na svom Instagram profilu objavila video s dočeka, a bili su zagrljeni te uživali u zabavi.

- Život je jako kratak. Zato smanjite svoj šašavi ego, opraštajte brzo, vjerujte polako, volite istinski i smijte se glasno. Sretna nova 2023. godina - napisala je Iris uz objavu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Iris Rajčić (@riril33)

VIDEO Slavni Hrvati koji su nas napustili u 2022. godini

 

 

Komentara 1

VI
vidum
17:23 01.01.2023.

Kako su Novu godinu dočekali naši poznati"? Pa se onda krene sa Iris, Frankom i Ivanom, a usput se spomene i njihove manje poznate muževe, Marka Livaju, Vedrana Ćorluku i Domagoja Vidu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije