Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
slika kruži internetom

Kakav gaf! Kanadska javna televizija objavila pogrešnu zastavu RH

Screenshot
27.11.2022.
u 15:20

Screenshot kanala CBC-a je ubrzo objavljen na Internetu te su mnogi odmah primijetili pogrešku u izgledu hrvatske zastave

Iako je zastava Hrvatske zbog uspjeha naših Vatrenih itekako poznata u svijetu nogometa, pogotovo nakon 2018. godine, čini se kako nisu svi toliko upoznati s nekim njezinim dijelovima. Primjerice, uoči današnje utakmice Kanade i Hrvatske u Dohi, kanadski javni servis Canadian Broadcasting Corporation (CBC) u svom je TV programu u prikazu skupine F kraj Hrvatske stavila pogrešnu zastavu.

Naime, njihova hrvatska zastava nema krunu i počinje s prvim bijelim poljem. Zastavu je objavio i Reddit koji je to također primijetio. 

A to nije ni prva pogreška u medijima što se tiče hrvatske reprezentacije. Jutros smo pisali kako je aplikacija za sastavljanje momčadi igrača s SP-a uz ime prvog vratara vatrenih Dominika Livakovića stavila pogrešnu fotografiju. Umjesto Dinamovog čuvara mreže, stavili su tamnoputog igrača Kostarike, Ronalda Marratitu. 

Fotografiju je objavila stranica Izbornik, uz šaljiv opis.

VIDEO>>U Hotelu Esplanade održana je promocija novog albuma Jelene Rozge "Minut srca mog"

Komentara 33

Avatar Baluba
Baluba
15:28 27.11.2022.

Kakav gaf?! Pa to je prava zastava a ne ova koja ima zvjerinjak iznad grba.

Avatar Payback
Payback
15:25 27.11.2022.

Meni bi bila takva službena zastava sasvim ok

AL
alzamalo
15:32 27.11.2022.

Nije gaf , dobar grb kao i ovaj danas .. sve ok.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije