Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SVIDJELA MU SE HRVATSKA

Justin Bieber se uskoro vraća u Zagreb, a onda je zaželio da ga vode na gablec!

Justin Bieber
Foto: Julien Duval
1/4
10.11.2016.
u 10:16

– Zanimalo ga je puno stvari o Zagrebu, a u jednom trenutku je Žarka Ćurića, vlasnika diskoteke The Best, pitao "what is gablec?", misleći da je to neko naše jelo. Kada je čuo što je u stvari gablec, rekao je da ga idući put moramo tamo odvesti – kaže PR-ovac Vedran Strukar

Justin Bieber se nakon prvog posjeta Zagrebu toliko oduševio našim glavnim gradom i ljudima da je najavio kako će se brzo vratiti, a glavna želja mu je da ga onda vode na gablec!
Iako se cijela produkcija odmah nakon uspješnog koncerta uputila u Poljsku, gdje ih sutra očekuje koncert u Krakowu, Justin je odlučio produžiti svoj boravak u Zagrebu pa se tako prvo opustio uz film u Cinestar Arena Imax Gold Classu, a zatim se uputio na after party u klub The Best na kojem je nastupio njegov omiljeni DJ i prijatelj Tay James uz pratnju RNB Confusion residenata DJ Em Beea i DJ Sheka. Tay se zagrebačkoj publici predstavio i na koncertu, baš kao i grupe The Knocks i MiC Lowry.

Vodit ćemo ga na osam gableca!
– Justin je stvarno jednostavan dečko. Zanimalo ga je puno stvari o Zagrebu, a u jednom trenutku je Žarka Ćurića, vlasnika diskoteke The Best, pitao "what is gablec?", misleći da je to neko naše jelo. Kada je čuo što je u stvari gablec, rekao je da ga idući put moramo tamo odvesti. Žarko mu je obećao da će ga voditi na osam gableca – kazao nam je PR-ovac Vedran Strukar, koji je jedini Hrvat, uz stilista Ivana Friščića i vlasnike The Besta, koji se sinoć u The Bestu družio s Bieberom.
– Pozdravili smo se, a onda sam ga i zamolio da pozdravi obožavatelje u diskoteci. Justin im je nazdravio šampanjcem i poručio da su odlični. Bio je jako umoran nakon koncerta, pa nije dugo ostao, no ostavio mi je dojam drage osobe – kaže nam Strukar.

>>Njegovi stihovi poručuju – Justin Bieber je mudrac novog doba?

Komentara 8

TB
taras.buljba
12:25 10.11.2016.

gablec je ono sto kupis u trgovini ili?da bi pojeo i popio od deset do pola jedanest.Dok su ljudi delali od 6-14h.

IH
iron.hide.54966
15:17 10.11.2016.

Nisam bio ovaj put neću ni idući!!

NE
Neonacionalist
11:38 10.11.2016.

A šta je to gablec , neznam ni ja .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije