Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Obožavateljice u transu

Justin Bieber na kraju koncerta za uspomenu od obožavatelja uzeo našu zastavu

Justin Bieber
Foto: Borna Filić/PIXSELL
1/29
09.11.2016.
u 17:45

Njegov dolazak na pozornicu Arene Zagreb obožavateljice su dočekale urlicima, a vjerna publika u Zagreb je stigla iz Rumunjske, Mađarske, Austrije...

Justin Bieber oko 17 sati sletio je u zračnu luku u Zagrebu i navodno se zaputio u jedan od zagrebačkih hotela. Na aerodromu ga je dočekala mala vojska obožavatelja, no Justin nije imao vremena za fotografiranje i dijeljenje autograma. Samo ih je kratko pozdravio i mahnuo im kad je sjeo u automobil. Zagrebačka Arena već se počela puniti uoči koncerta godine kanadske pop-zvijezde. Očekivano, najveći dio publike čine tinejdžerice koje su pred Arenu počele pristizati u ranim popodnevnim satima.

Među mladom publikom ima i dosta onih iz susjednih zemalja, pa smo tako vidjeli i obožavatelje iz Rumunjske, Mađarske, Bosne i Hercegovine, Srbije i Austrije. Mnogi od njih na licima su iscrtali Justinovo ime, a priprema se i posebna koreografija. Najvjerniji fanovi već su okupirali fan pit, dio koji je najbliži pozornici, a iz tog dijela upravo dolaze vriskovi uzbuđenih obožavateljica. Oko 19 sati nastupila je predgrupa The Knocks, a Justin Bieber na pozornicu se popeo oko 20.20 sati. Njegov dolazak na stage obožavateljice su popratile urlicima od kojih se jedva čula prva pjesma. Koncert je započeo s pjesmom "Mark My Words", a u jednom trenutku, prije kraja prvog dijela Justin je izvodio vratolomije skačući na trampolinu. Nakon više od dva sata koncert je završio, a Bieber je za kraj iz publike od obožavatelja za uspomenu uzeo hrvatsku zastavu.

Bieber je za sebe i svoju ekipu rezervirao sobe u tri zagrebačka hotela i u svakom se prijavio pod lažnim imenom kako ga mediji i fanovi ne bi razotkrili. Da bi večeras zvuk bio savršen i da svaki segment Bieberova nastupa bude perfektan, pobrinuo se njegov tim koji je još jutros stigao u Zagreb, a s njim je došlo i 50 kamiona sa svom potrebnom opremom za večerašnji spektakl. U Areni će Bieber pjevati pred 17 tisuća vjernih obožavatelja, a da bi ga slušali uživo, neki od njih stigli su čak iz Australije, Danske, Izraela pa čak i s Grenlanda.

>>Zbog njega u Zagreb dolaze čak i fanovi s Grenlanda. Njegov kuhar će hranu kupiti kod kumica na Dolcu

 

Video of Justin Bieber performing in Zagreb, Croatia. (November 9) #PurposeTour #PurposeWorldTour #PurposeTourZagreb #PurposeTourUpdates

A video posted by Purpose Tour Updates (@purposetourdiary) on

 

Photo of Justin Bieber performing in Zagreb, Croatia. (November 9) #PurposeTour #PurposeWorldTour #PurposeTourZagreb #PurposeTourUpdates

A photo posted by Purpose Tour Updates (@purposetourdiary) on

 

Mic Lowry is now on stage. #PurposeTour #PurposeTourZagreb #PurposeWorldTour #PurposeTourUpdates

A video posted by Purpose Tour Updates (@purposetourdiary) on

 

Video from inside the arena in Zagreb right now. #PurposeTour #PurposeTourZagreb #PurposeWorldTour #PurposeTourUpdates

A video posted by Purpose Tour Updates (@purposetourdiary) on

 

Check out those photos from the Bkstg tour. #PurposeWorldTour #PurposeTourUpdates #PurposeTourVienna #PurposeTour

A photo posted by Purpose Tour Updates (@purposetourdiary) on

Ključne riječi

Komentara 28

DU
Deleted user
20:48 09.11.2016.

Svaka generacija ima svog idola.

KR
krenica
20:39 09.11.2016.

Malo deriste a djeca trose tudju lovu.

JO
jovanovic
23:16 09.11.2016.

aj bolje i on nego neki srbski folkeri

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije