Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ISKRENI LIČANIN

Josip iz 'Večere za 5 na selu': 'Pomirio sam se sa 'crkvenom ženom', sad živimo kao cura i momak'

Josip Mudrovčić
Foto: RTL
1/5
05.07.2022.
u 15:49

- Supruga Jasmina je bila u strahu što ću kazati u emisiji, ali dosad je zadovoljna jer nisam nikoga uvrijedio, samo sam se šalio i vidjela se ljubav. I u vezi smo različiti, ja sam zafrkant i otvoren, a ona je malo distancirana,  u vezi sam smo različiti – ja sam zafrkant i otvoren, a ona malo distancirana - kazao je Josip

Josip Mudrovčić, prošlotjedni kandidat RTL-ovog showa "Večera za 5 na selu", tijekom ripreme predjela za svoje goste u 'Večeri za 5 na selu' komentirao je kakav odnos ima s bivšom suprugom Jasminom koju i danas zove crkvenom suprugom.

- Imam crkvenu ženu, to ju ja tako zovem, iako sam joj predložio da živimo kao cura i dečko i tako, a ona se smije i to. Ali znate, ona voli svoj Otočac, u drugom dijelu Like, ima stariju mamu, djeca su naučila u Otočcu i tako. Sad smo prijatelji, a tko zna što ćemo, možda mi dođe kad budem imao šezdeset i koju godinu, možda će starost provesti sa mnom - rekao je tijekom snimanja emisije kroz smijeh.

No, u intervjuu za RTL.hr otkrio je kako su on i crkvena žena u međuvremenu obnovili svoju ljubavnu vezu te sad žive skupa.

- Spontan sam i iskren, a odnos sa crkvenom ženom je bio dobar cijelo vrijeme jer rastava nije dovela mržnju, samo neke stvari koje su banalne u životu. No cijelo vrijeme se volimo i poštujemo, možda se malo inatimo, ali i sad smo se pomirili i u vezi smo, živimo kao momak i cura - kazao je Josip i dodao kako mu supruga nije ništa zamjerila. 

- Supruga Jasmina je bila u strahu što ću kazati u emisiji, ali dosad je zadovoljna jer nisam nikoga uvrijedio, samo sam se šalio i vidjela se ljubav. I u vezi smo različiti, ja sam zafrkant i otvoren, a ona je malo distancirana,  u vezi sam smo različiti – ja sam zafrkant i otvoren, a ona malo distancirana. Ona je sveučilišna profesorica na Učiteljskom fakultetu, kao osoba je vrijedna, požrtvovana, poštena, nije sklona klanovima i zlobi, prava je majka, domaćica, kraljica, profinjena, odmjerena… Jedino djeci dosta pusti na volju i to je bio jedan od razloga zašto smo se rastavili, no inače je divna i svi je jako vole - rekao je Josip kojeg svi znaju u Ličko-senjskoj žuzpaniji, pa je nakon emitiranja emisije dobio puno pohvala i čestitki. U emisiji je kazao i kako se dva puta borio s karcinomom.

- U teškim trenutcima borbe s karcinomom, crkvena žena me je zvala na telefon jer radi COVID-a nije mogla dolaziti pa sam sve prošao sam - 47 zračenja, 8 ciklusa kemoterapija, 2 operacije, razne pretrage… A veliku snagu mi je davala vjera, Bog, podrška supruge i dragih prijatelja od kojih su neki liječnici i znali su reći koju lijepu riječ. I poslije svega toga sam shvatio da je najbitnije naše zdravlje, a sve ostalo je prolazno u životu. Naučio sam da treba biti optimističan, pozitivan, šaliti se i družiti - istaknuo je Josip. 

VIDEO: Teški zločini: Ovi celebovi su iza rešetaka zbog ubojstva, zlostavljanja, ali i slanja otrova Obami 

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije