Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u Makarskoj

Maja Lena Lopatny mamila uzdahe u zanimljivoj modnoj kombinaciji: 'Najljepša'

Maja Lena Lopatny
Foto: Instagram/riley.loudermilk
1/12
05.07.2022.
u 14:51

Bivša televizijska voditeljica i PR menadžerica Maja Lena Lopatny plijenila je pažnju na otvorenju jednog hotela u Makarskoj.  Lijepa Maja za ovu je prigodu odabrala svilenu bluzu cvjetnog uzorka koju je kombinirala s dugom lepršavom svilenom suknjom. Kombinaciju je upotpunila jednostavnom šminkom i frizurom, a sve je zaokružila torbicom i sandala na petu.

Bivša televizijska voditeljica i PR menadžerica Maja Lena Lopatny plijenila je pažnju na otvorenju jednog hotela u Makarskoj. 

Lijepa Maja za ovu je prigodu odabrala svilenu bluzu cvjetnog uzorka koju je kombinirala s dugom lepršavom svilenom suknjom. Kombinaciju je upotpunila jednostavnom šminkom i frizurom, a sve je zaokružila torbicom i sandala na petu. 

Fotografiju s otvorenja podijelila je na društvenim mrežama, a pratitelji su joj ubrzo uputili brojne komplimente.
''Princeza'', ''Ljepotica'', ''Divna'', ''Ljepota'', ''Maja Lena mala sirena'', ''Zgodnica'', ''Najljepša'', ''Predivna si'', samo je dio komentara.

Podsjetimo, Maja Lena je studirala novinarstvo i radila je u medijima, a u posljednjih nekoliko godina radi u turizmu, a u intervjuu za Večernji list otkrila je kako joj raditi na poziciji voditeljice odnosa s javnošću Aminess hotela i kampova.

– Drago mi je da radim u kompaniji koja je jedna od najznačajnijih turističkih kompanija u Hrvatskoj, koja sustavno unapređuje i širi svoje poslovanje te kontinuirano ulaže u svoje zaposlenike i njihov razvoj. Upravo kroz rad u Aminessu vidim perspektivu za daljnji razvoj svoje karijere – kazala nam je. Zbog posla, dosta vremena provodi na Korčuli, pogotovo ljeti.

– Sada živim na relaciji Istra (Novigrad) – Korčula – Zagreb. Korčulu smatram svojim drugim domom i moram priznati da sam zaljubljena u taj otok: od ljudi, prirodnih ljepota, povijesti, mjesta, korčulanskog arhipelaga.. Ništa mi ne nedostaje, osim obitelji i prijatelja, iako je Zagreb moj rodni grad koji obožavam – zaključila je Maja.

Nedavno nas je Ronald Lopatny. Osvajač zlatne olimpijske medalje i ugledni ugostitelj preminuo je u 78. godini života nakon duge i teške bolesti, a njegov odlazak najteže je pao njegovoj kćeri jedinici, a Maja je progovorila o teškim trenucima koje prolazi.

- Moj tata je najbolji čovjek kojeg sam upoznala. Rastanci su uvijek teški, ali znam da bi njemu srce bilo puno zbog svih ljudi koji su mu odali počast svojim dolaskom i na komemoraciju i na sprovod - kazala je Maja Lena za Story. 

VIDEO  Teški zločini: Ovi celebovi su iza rešetaka zbog zlostavljanja, ubojstva ali i slanja otrova Obami...

 

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar crazy_bat
crazy_bat
04:54 06.07.2022.

Krasna cura.

Avatar Vrijeme
Vrijeme
15:36 05.07.2022.

Ma dajte molim vas, Nives je kraljica.

JO
jocoudriga
16:22 05.07.2022.

Pratitelji oduševljeni

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije