Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
došao u dubrovnik

Jeff Bezos prošetao Stradunom: Društvo mu pravila zaručnica, ali i poznati prijatelji

Osnivač Amazona Jeff Bezos i zaručnica Lauren Sanchez prošetali Stradunom
Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL
1/14
16.08.2023.
u 22:06

Opušteni i držeći se za ruke, Jeff i njegova zaručnica Lauren Sanchez ljetnu večer iskoristili su za uživanje u čarima Dubrovnika.

Već je dobro poznato da je hrvatska obala popularna destinacija među poznatim licima. Mnoga poznata imena tijekom godina posjetila su Lijepu Našu, a posebno je popularan Dubrovnik. To potvrđuje i osnivač Amazona Jeff Bezos koji je danas uhvaćen u šetnji Stradunom.

Bezos je Dubrovnikom prošetao u večernjim satima u društvu zaručnice Lauren Sanchez i prijatelja. Opušteni i držeći se za ruke, Jeff i Lauren ljetnu večer iskoristili su za uživanje u čarima Dubrovnika. Bezos se za ovu priliku odlučio za bijele hlače i jednostavnu plavu majicu, a Lauren je nosila zelenu dugačku suknju i crni top koji je istaknuo njezin bujan dekolte. S njima su u društvu bili i pjevačica Katy Perry te glumac Orlando Bloom. 

16.08.2023., Stradun, Dubrovnik - Osnivac Amazona Jeff Bezos i zarucnica Lauren Sanchez (53) u drustvu prijatelja uzivali u vecernjoj setnji Stradunom. Par vec neko vrijeme uzivaja na superjahti vrijednoj 500 milijuna dolara, a prije doslaska u Hrvatsku posjetili su Grcku i Italiju. Photo: Grgo Jelavic/PIXSELL
Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL

Inače, par već neko vrijeme uživa na superjahti vrijednoj 500 milijuna dolara, a prije dolaska u Hrvatsku posjetili su Grčku i Italiju.

Podsjetimo, Bezos plovi na jahti Kori dugačkoj 127 metara koja ima 76 metara dugo potporno plovilo s helidromom. Jahta može primiti 18 gostiju te posadu od čak 40 ljudi. No, da nije sve baš bajno, potvrđuje i jedna kontroverza koja ju prati. Inicijalno je građena u Rotterdamu, a problem je nastao jer je brod bio previsok te zamalo oštetio povijesni most Koningshaven. Koru ima jarbole duge do 29 metara visine, što je onemogućavalo prolaz povijesnim mostom. 

VEZANI ČLANCI

Bezos je nedavno na istoj jahti i zaprosio svoju Lauren. Navodno je prosidba pala dok su plovili Mediteranom, s sudbonosno pitanje je začinio prstenom kojeg krasi dijamant od navodno 20 karata.

VIDEO Mijoković iskreno: 'Prije ovoga nisam znala ni pričati, za sve sam bila glupa Simona'

 

Ključne riječi

Komentara 13

Avatar Le-Freak
Le-Freak
22:27 16.08.2023.

Izgleda kao da ju je dao kod kirurga napraviti.

ZA
zagabria4
00:53 17.08.2023.

Pala joj sjekira u med, Jeff je široke ruke. Past će koja milijarda miraza ako se pojavi neka sisatija

VV
Vražji Vrag
07:26 17.08.2023.

Robovlasnik

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije