Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 146
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ljubav je na selu

Ivan u problemu zbog jedne kandidatkinje: 'Odjedanput je nešto poludjela, stalno neke drame'

Foto: RTL
1/9
31.03.2023.
u 14:30

Najmlađi farmer Ivan svoje je dame izveo u izlazak. Poveo ih je u izlazak Ivanov prijatelj, no jedna od djevojaka u provod je otišla poprilično mrzovoljna.

U večerašnjoj epizodi RTL- ova showa "Ljubav je na selu" gledatelje očekuju novi zapleti i intrigantne situacije. Najmlađi farmer Ivan svoje je dame izveo u izlazak. Poveo ih je u izlazak Ivanov prijatelj, no jedna od djevojaka u provod je otišla poprilično mrzovoljna. "Najviše problema veže se uz nju, njezino ponašanje i drame. Odjedanput je nešto poludjela, nemam pojma". U izlasku su pala i dva poljupca između Ivana i jedne od kandidatkinja.

Nije bilo lako ni kod Hrvoja! Došao je dan da izbaci jednu od tri dame sa svoje farme. Marina, Suzana i Dragana izjasnile su se oko svojih želja i emocija, a potom je red došao na Hrvoja. Svoju odluku jasno je objasnio.

Foto: RTL

Jako teško bilo je i kod Zvonka, koji se odlučio do kraja posvetiti jednoj od kandidatkinja. "Bit ćemo skupa i pet sati ako treba", obećao je Zvonko. "Sve više se uklapa u filozofiju žene koja mi odgovara", dodao je.

Kako će završiti izbacivanje kod Hrvoja, a kako će se razvijati situacija u drugim domovima, pogledajte u showu 'Ljubav je na selu' od 21.30 sati na RTL-u!

VIDEO Koliko stoje satovi pjevanja kod naših glazbenika? Cifre se kreću od 20-tak pa sve do 2200 eura

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije