Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Možete li vjerovati?

Nekada je imao 120 kila, a sada je mnogim Hrvaticama najpoželjniji muškarac

Ivan Pažanin
Foto: RTL
1/8
20.02.2016.
u 09:15

„U mladosti sam imao problema s kilažom. Možda je to genetski u mojoj obitelji. Znate kako je to u Dalmaciji, baba bi uvijek govorila „Mali je gladan“, čak i kada mali nije bio gladan.“, objasnio je uz smiješak Ivan

Član žirija showa „Tri, dva, jedan – kuhaj!“ i chef trogirskog restorana, Ivan Pažanin, u kratkom je intervjuu za RTL-ov magazin „Sve u šest“ otkrio nekoliko detalja iz svojeg života. Otkad se pojavio na televiziji žene mu ne prestaju davati epitete, a često se čuje i pokoja usporedba s mladim Robertom Redfordom ili Franom Lasićem.

Novinarki je priznao kako ga žena može privući inteligencijom, načinom komunikacije, stavom i karakterom, ali i da se itekako vidi u braku s djecom. Osim kuhanja za članove F1 timova, Johna Malkovicha i Novaka Đokovića, Ivan je otkrio i da je čak tri mjeseca boravio na Antarktiku. No, kao pravom Dalmatincu, nakon pet idiličnih dana na hladnoći s pingvinima i kitovima nedostajalo mu je sunce, pa se Antarktika brzo zasitio.

Međutim, Ivan je također otkrio da je u mladosti bio punašan dečko. U jednom je periodu imao čak 120 kilograma.

„U mladosti sam imao problema s kilažom. Možda je to genetski u mojoj obitelji. Znate kako je to u Dalmaciji, baba bi uvijek govorila „Mali je gladan“, čak i kada mali nije bio gladan.“, objasnio je uz smiješak Ivan.

Višak kilograma pobijedio je zahvaljujući odlasku na brod, prilagođenom prehranom i vježbanjem.

A otkako je ovaj "mali od kužine" završio na malim ekranima, žene mu ne daju mira. Njegovom šarmu nisu odoljele niti prodavačice na tržnici kojom se prošetao jučer u Zagrebu.

>>'Poruke koje mi šalju obožavateljice su simpatične, ne smetaju mi'

>>Pažanin se prima kuhače, a Bijeli tim uči kako se radi Bobó de camarão

Komentara 14

Avatar Andabel
Andabel
10:41 20.02.2016.

dosadni ste s ovim anonimusom koji kreči noge

FR
franeeee
13:46 20.02.2016.

taj bi mi nekako pasao Maji šuputici nekako su isto razvijeni aaaaaaaa

GA
ganci
17:14 20.02.2016.

Koga to zanima??

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije