Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 82
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Rokeri i zabavnjaci

Islamović i Tifa ostavili Bebeka, udružili snage s Novim fosilima

novi fosili
28.12.2010.
u 20:18

- Koncerti će trajati po pet sati. „Fosili” vole prvi odsvirati svoja dva i pol sata, a onda stupamo na scenu Tifa i ja. Dvije noćne ptice koje je odgojila kafana - rekao je Alen Islamović.

Alen Islamović i Mladen Vojičić Tifa prekinuli su suradnju sa Željkom Bebekom i udružili snage s "Novim fosilima". S njima kreću na velike koncerte! Suradnju s prvim pjevačem "Bijelog dugmeta” Alen i Tifa su raskinuli kada je, piše srpski Blic, Bebek odbacio ideju da njih trojica održe koncert „Kad bih bio bijelo dugme” u beogradskoj Areni.

- Tifa i ja smo htjeli, netko nije htio, netko se uplašio... nekoga je pregazilo vrijeme - rekao je Alen Islamović.

Dodao je da su prvi zajednički veliki koncert s Fosilima održali ovog vikenda u Celju.

- Koncerti će trajati po pet sati. „Fosili” vole prvi odsvirati svoja dva i pol sata, a onda stupamo na scenu Tifa i ja. Dvije noćne ptice koje je odgojila kafana - smije se Alen.

Komentara 8

KE
keks
23:48 28.12.2010.

Bebek je čovjek sa stavom za razliku od ove dvojice. I istinska legenda rocka, Tifa i Alen su samo njegove kopije, možda ne loše ali ipak kopije!

JM
ja-ma
20:57 28.12.2010.

Tifa i ja smo htjeli, netko nije htio, netko se uplašio... nekoga je pregazilo vrijeme - rekao je Alen Islamović. _______________________________________________________________ Netko ima obraza,a netko ne.Eno vam Bregovića pa se s njim ponovno sližite.Možete si uzeti i Sevku za prateći vokal.

KA
karlovcankica
02:39 29.12.2010.

bosancheri..thats all!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije