Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'kraljica torcide'

Iris Rajčić nakon pobjede Hajduka uletjela u svlačionicu i poljubila Livaju: 'Bravo, ljubavi'

Foto: Instagram
1/10
27.05.2022.
u 09:33

Iris Rajčić svog supruga, Marka Livaju, jučer je podržavala s tribina, a na društvenim mrežama podijelila je mnoštvo fotografija s utakmice.

Bivša manekenka i supruga Marka Livaje (28), Iris Rajčić (42) jučer je podršku svom suprugu i Hajduku pružala s tribina. Iris je objavila snimku na svojem Instagram profilu na kojoj pjeva ''Ja ne mogu drugo nego da ga volin'' u majici Hajduka.

– Hvala vam. Bravo, ljubavi – poručila je svom suprugu te pokazala dio atmosfere na tribinama. Nakon toga je ušla u svlačionicu i tamo zagrlila Marka i poljubila ga, a objavu je pokazala na svojem Instagram storyju. Iris je podijelila i objave brojnih Markovih obožavatelja, kao i neke kadrove slavlja.

Foto: Instagram screenshot
Na svojem Instagramu pokazala je kako je pozirala sa suprugom nakon pobjede, a podijelila i nekoliko fotografija s proslave.

"Možda kasnimo. Čujem neke komentare. Mi nikada ne kasnimo, samo vi negdje žurite.. .Hajduk živi vječno. Idemo dalje. Još jači", napisala je te zahvalila Marku i cijeloj momčadi.

Iris je na utakmici bila u trapericama i dresu, a od šminke se posebno isticao njezin crveni ruž.

Inače, Iris i Marko nedavno su se vjenčali nakon osam godina veze u crkvi svetog Stjepana u Splitu. Par ima dvoje djece: kćer Elizabet i sina Lorenza. Iris je nakon udaje uzela suprugovo prezime, a velika je podrška nogometašu. Hajdukove utakmice ne propušta te mnogi smatraju kako je ona razlog Livajina ostanka u Splitu. Zbog toga je mnogi i nazivaju ''kraljicom Torcide''.

VIDEO Franka Batelić otkrila da je trudna! S Ćorlukom čeka drugo dijete

 

Ključne riječi

Komentara 3

ZA
zarko815
10:01 27.05.2022.

Da ne bi netko mislio da je to zbog interesa , novaca, privilegija

JA
japa
09:56 27.05.2022.

Jel to Hajdukova Nives Celzius?

ZA
zagi101
09:53 27.05.2022.

mislio sam da mu je to mama, šala mala

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije