Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pomaže 'kolegici'

Ines iz 'Ljubav je na selu' hitno traži smještaj za 'TV zvijezdu Bahru': 'Ima mali budžet, tražila me pomoć'

Foto: Instagram
1/16
06.07.2021.
u 08:50

Međutim, unatoč svim nedačama u životu, Bahra je i dalje vrlo optimistična. Sada je krenula u potragu za smještajem pa je za pomoć upitala pratitelje, ali i "kolegicu" iz showa Ines Petrić(46) koja je u showu tražila ljubav čak pet puta.

Show 'Ljubav je na selu' "iznjedrio" je mnoge zvijezde koje gledatelji pamte s osmijehom na licu, a jedna od njih je i Bahra Zahirović (55). Bahra je bila u 13. sezoni showa, a publiku je osvojila svojim izjavama koje se i dalje ponavljaju. 

Bahra je u RTL-ovom specijalu otkrila kako je imala teško djetinjstvo, no svoje biološke roditelje nije željela spominjati. Zahvalna je svojoj udomiteljskoj obitelji koja je njoj i njezinim sestrama omogućila odgoj i obrazovanje. Međutim, unatoč svim nedaćama u životu, Bahra je i dalje vrlo optimistična. Sada je krenula u potragu za smještajem pa je za pomoć upitala pratitelje, ali i "kolegicu" iz showa Ines Petrić(46) koja je u showu tražila ljubav čak pet puta. 

- Tražim manji stan tipa kućice sa nus prostorijama po povoljnoj cijeni s obzirom na jako manja primanja. Ako možda tko ima ili znade da mi izađe u susret i pomoć javite mi u inbox, hvala hitno je - napisala je Bahra.

Foto: Crvena zvezda.com / Youtube screenshot

Ines je na svom Instagram storyju podijelila Bahrinu potragu i napisala:

- Hitno tražim stan ili kuću na čuvanje uz plaćanje režija za TV zvijezdu Bahru, ljudeki pomozite i pokažite svoje srčeko.

Foto: Crvena zvezda.com / Youtube screenshot

Ines je otkrila kako je Bahra živjela kao podstanar na katu jedne kuće.

- Vlasnik je sada prodao cijelu kuću, pa Bahra ima kratki rok za iseljenje. Zamolila me za pomoć, ona ima jako mali budžet i ne može financirati stanarinu i polog. Zato tražimo kuću koju bi čuvala i plaćala režije ili nekoga tko bi joj ponudio besplatno stanovanje za pomoć u kućanstvu - kaže Ines za 24 sata.

Kazala je kako joj se javilo mnogo ljudi koji imaju kuće u Dalmaciji i žele ih dati Bahri, no ona je vezana za Zagreb.

- Jedna obitelj koja  živi izvan Hrvatske posjeduje zgradu u Ilici, te će za nekoliko dana doći pogledati u kakvom je stanju  prvi put nakon potresa. Ako sve bude okej, Bahra će useliti u jedan od stanova - kazala je Ines.

VIDEO>>Severina više ne prati Igora na Instagramu, a on je obrisao sve zajedničke fotografije

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije