Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 75
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Indira i Halid:

'Dugo smo čekali na naš duet, reakcije publike iz cijele regije su sjajne, srce nam je kao kuća'

Foto: Promo
1/9
06.07.2021.
u 07:00

Indira ističe da je duet s Halidom bila njezina velika želja jer su njih dvoje kao brat i sestra kada je glazba u pitanju

Dugoočekivani duet Indire Levak i Halida Bešlića konačno je ugledao svjetlo dana, a sudeći prema brojkama, odmah je našao i put do srca publike. Spot za pjesmu "Iskra" koja govori o ljubavi koja nikad ne prestaje sniman je na nekoliko lokacija u Slavoniji, a u samo tjedan dana od objave pogledalo ga je više od pola milijuna ljudi. Brojka je to koja je ugodno iznenadila Indiru, ali i Halida. 

- Halid i ja dugo smo čekali pravu pjesmu za naš duet i znali smo da će se ona dogoditi. Očito je ovo bio pravi trenutak da naša pjesma zaiskri u cijeloj regiji jer reakcije su fantastične. "Iskra" je očito pun pogodak i Halid i ja smo sretni što su ljudi prepoznali našu emociju i prigrlili pjesmu. Cijela regija  pokazuje veliki interes za naš duet i srce mi je veliko kao kuća  - ističe Indira koja supotpisuje tekst pjesme s Marijem Mihaljevićem, dok je za glazbu bio zadužen Branimir Mihaljević.

Foto: Arena Hospitality Group

Indira nam je otkrila i kako došlo do suradnje s Halidom. - Kada sam Halidu poslala pjesmu nije dugo trebalo da nazove i pita: "Kad snimamo?!" Zbog epidemije Halid je svoje dionice snimio u Sarajevu, a ja svoje u Zagrebu, a kada su nam se glasovi spojili u studiju, to je bilo čudesno. Mislim da je "Iskra" pjesma koja će se od sada pjevati na svim dernecima.

Duet s Halidom bio je moja velika želja jer nas dvoje smo kao brat i sestra kada je u pitanju glazba - kaže Indira koju upravo zbog životne energije koja je krasi Bešlić nije mogao odbiti. - Indira sve što radi, radi pod visokim naponom, s puno energije. Ona živi i radi tristo na sat. Zato je volim i zato je moja prijateljica. Odazvao sam se na njezin poziv i snimili smo duet za ovu simpatičnu pjesmu. Radujem se svim koncertima i druženjima koja nas očekuju - izjavio je Halid na snimanju spota koji je prepun toplih, prijateljskih trenutka, na kojem dobre atmosfere nije nedostajalo.

- U Slavoniji nijedno druženje, bilo poslovno ili privatno, ne može proći bez dobre hrane, pića i pjesme. Imali smo sjajne domaćine na imanju The Leak House Đakovo gdje smo snimali dio spota. Snimali smo i u Ivandvoru te uživali u pitoresknom krajoliku koji je tako tipičan za moju Slavoniju. Već smo se na snimanju jako dobro zabavljali jer su tamo bili naši prijatelji i nismo morali glumiti da slavimo. I ne znamo gdje je točno bio kraj snimanja, a početak zabave! - kroz smijeh govori Indira. Pjesmu su premijerno izveli na ovogodišnjem CMC festivalu, a bila je to prilika da nakon dugo vremena stanu pred publiku.

Foto: Arena Hospitality Group
- Bilo je savršeno, zaista smo svi uživali, od nas glazbenika pa do publike koja je plesala i pjevala zajedno s nama. Predugo smo svi čekali na koncerte i druženja, ali sada smo zahvalni i sretni što se napokon vidi svijetlo na kraju tunela. Svi smo mi tu zbog publike i velika je sreća kada vidiš da im se sviđa to što radiš. Svi smo željni zabave, provoda, dobrih derneka, a sve to ne može bez glazbe koja vas dira - priznaje pjevačica. Iako su joj nastupi najviše nedostajali, Indira ni u pandemiji nije sjedila prekriženih ruku. - Sjećam se dana kad sam imala toliko koncerata, snimanja i obveza da sam znala svom timu govoriti da mi treba odmora. E sad sam se odmorila za cijeli život! (smijeh) Dobro, radila sam cijelu pandemiju, ali usmjerila sam fokus na druge djelatnosti kojima se moj suprug i ja bavimo. Proizvodili smo naše sprave za vježbanje Koloseum i namještaj Indira Levak Dizajn.

Foto: Arena Hospitality Group

Čovjek se mora znati okrenuti, preusmjeriti, nema tipke stop u životu. Sve je to život, nepredvidljiv, pun promjena, kušnja, a na nama je da izvučemo pouku iz svake lekcije - kaže Indira. Posljednjih godina, uz glazbu, fokusirana je i na turizam. U planu joj je otvaranje beach bara u Istri u kojoj već, u Fažani, ima i pet apartmana koje iznajmljuje turistima. - Mi uvijek imamo poslovne planove i ideje koje želimo realizirati. Nekada to ide lakše, nekada teže, pogotovo sada u vrijeme pandemije i epidemioloških mjera koje se stalno mijenjaju i otežavaju realizaciju ideja. A uskladiti sve poslove nije teško ako imate dobar tim, a Miro i ja za sada sve to dobro koordiniramo - kaže Indira pred kojom je radno ljeto. No, kada posao koji radiš doista i voliš, onda ti silne obveze ne padaju teško. 

 - Ljeto će biti sigurno radno, u naš proizvodni pogon stižu stalno narudžbe, apartmani se popunjavaju, a najviše me veseli što su počeli stizati i upiti za koncerte. Odradila sam već koncerte koji su bili eksplozija dobre energije, a potvrđeni su još neki datumi. 26. lipnja vidimo se na Svetoivanjskim danima, a ostale najave koncerata pratite na mojim društvenim mrežama. Bit će ovo dobro ljeto za sve nas! Ljubim vas i vidimo se na koncertima! - zaključuje Indira.

VIDEO Pogledajte Večernjakovu desetku sa Zdenkom Kovačiček 

Komentara 3

LA
Lana2
11:48 06.07.2021.

Zašto mi je ova zena antipatična?🙄 Aha, znam.. Zato sto ima onog praznoglavog kretena za muza.. 🙉

SB
sve bum vas tužil
10:14 06.07.2021.

pravi muški duet

BE
berija
08:21 06.07.2021.

Da ovo dvoje nisu stalno po portalima, nikad za njih ne bih čuo. Dobar menadžer. Glazba smeće.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije