Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ne odustaje

Ne staje s operacijama! Estetske korekcije su joj unakazile lice, a bivša mankenka ponovno šokira javnost izgledom

Foto: Profimedia
1/4
05.07.2021.
u 22:30

Naime, Katie se opet podvrgnula estetskim operacijama, a bila je na brazilskom podizanju stražnjice, liposukciji i podizanju očnih kutova i usana.

Bivša manekenka Katie Price ponovno je šokirala sve svojim novim izgledom.

Katie je poznata ljubiteljica plastičnih operacija, a iako su je upozorili da bi vrlo lako mogla početi pretjerivati, nju to previše ne zabrinjava. Naime, Katie se opet podvrgnula estetskim operacijama, a bila je na brazilskom podizanju stražnjice, liposukciji i podizanju očnih kutova i usana.

Britanski tabloid The Sun objavio je njezine fotografije na kojima se vidi da leži u bolničkom krevetu natečenog lica i s masnicama ispod očiju.  Osim toga ima flastere po cijelom licu i zavoj ispod brade.  

Podsjetimo, Katie je kada je imala 16 godina poslala je svoje fotke jednoj Londonskoj agenciji. Odlučili su je reprezentirati. Dali su joj umjetničko ime Jordan, a ona je postala jedno od najpoznatijih lica iz magazina u Britaniji.
Zbog prepoznatljivosti došla je i do izbora u Ujedinjenom Kraljevstvu. Njezina komična kampanja u kojoj je obećavala više nudističkih plaža i zabranu  kazna za parkiranje donijela joj je 718 glasova. U to vrijeme bila je u vezi s Daneom Bowesom iz pop grupe Another Level. Kada ta veza nije uspjela počela se viđati s pop zvijezdom Garethom Gatesom s kojim je 2002. dobila sina Harveya. Njemu je dijagnosticiran autizam, a osim toga se jako lako deblja i teško hoda.

Iste godine doktori su šokirali Price kada joj je dijagnosticiran rak. Srećom, tumor joj je uklonjen. Sudjelovala je u nekoliko realityja, gdje je upoznala i Petera Andrea u kojeg se zaljubila. s njim je dobila dvoje djece, Juniora Sawau Andreasa i Princess Tiaamii. Zajedno su snimili nekoliko realityja, čak i albuma s duetima no njihova veza nije potrajala.
U isto vrijeme Katie je postala uspješna spisateljica i poduzetnica. Objavila je tri biografije, napisala je četiri romana pod različitim pseudonimima, ali i knjige za djecu. Dizajnirala je i svoju liniju donjeg rublja, a i proizvoda za njegu kose.

Severina više ne prati Igora na Instagramu, a on je obrisao sve zajedničke fotografije

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije