Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DIGITALNA RUŽA GODINE

Igor Barberić: 'Veliko hvala JoomBoosu za priliku i veliku kretivnu slobodu'

Zagreb: Dodjela medijske nagrade Večernjakova ruža
Foto: Emica Elvedji/PIXSELL
1/9
18.03.2022.
u 20:54

U novoj kategoriji digitalna ruža godine za Ružu su se borili Podcast Inkubator, Radnička cesta online, S Milunom do milijuna, Teini dnevnici, I Utakmicu po utakmicu.

Glamurozna dodjela najprestižnije medijske nagrade Večernjakova ruža i ove se godine održava na pozornici zagrebačkog HNK na tragu ''starog normalnog'', a gledatelji su cijelu dodjelu uzbuđeno pratili na prvom programu HRT-a.

U novoj kategoriji digitalna ruža godine za Ružu su se borili Podcast Inkubator, Radnička cesta online, S Milunom do milijuna, Teini dnevnici i Utakmicu po utakmicu.

Uzbuđeni gledatelji u prijenosu uživo na prvom programu HRT-a jedva su dočekali čuti ime. Prezenteri ove kategorije bili su Daniela Trbović i Hamed Bangoura, a ružu u ovoj kategoriji osvojila je serija 'Teini dnevnici'.

- Jako sam zahvalan što je Večernji list uvrstio digitalnu ružu kao kategoriju i što su prepoznali 'Teine dnevnike'. Veliko hvala JoomBoosu za priliku i veliku kreativnu slobodu - kazao je Igor Barberić. 

Sponzor ove kategorije je OIV (Odašiljači i veze), a ekipi je u ime OIV-a čestitao predsjednik uprave Mate Botica.

Foto: Josip Regovic/PIXSELL

VIDEO Digitalna ruža - Teini dnevnici: 'Zahvalan sam JoomBoosu na kreativnoj slobodi'

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije