Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POSLUŠAJTE!

Iako mu je sestra pjevačica, Cristiano Ronaldo pokazao da ne zna pjevati

ronaldo
Pixsell
13.10.2009.
u 13:34

Zvijezda Real Madrida snimila je pjesmu pod nazivom “Amor Mio”, ali ona nije posvećena ženi. Riječ je o pjesmi u reklami za portugalsku banku.

Baš poput Slavena Bilića i Igora Štimca svojevremeno, i najskuplji nogometaš današnjice Cristiano Ronaldo nakratko je promijenio svoje zanimanje i okušao se u pjevačkim vodama.

Zvijezda Real Madrida snimila je pjesmu pod nazivom “Amor Mio” (Moja ljubav), ali ona nije posvećena ženi, nego je riječ o pjesmi u reklami za portugalsku banku Banco Espirtito Santo.

24-godišnji Portugalac i nije baš pokazao neke glasovne mogućnosti, no zato je njegova sestra Liliana Catia, umjetničkog imena Ronalda, popularna pjevačica u njihovoj domovini. Možda u budućnosti odluči snimiti duet sa slavnim bratom, iako je pitanje bi li joj taj potez pozitivno ili negativno utjecao na glazbenu karijeru.

No s druge strane, je li uopće bitno da zna pjevati jer ipak je on veliki Ronaldo kojem se pokoja loše otpjevana dionica može oprostiti.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije