Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 158
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
teško odrastanje

Holivudski glumac otkrio mračne detalje iz prošlosti: 'U mladosti sam dva puta bio prisiljen na seksualni odnos'

Foto: Instagram
1/9
02.10.2022.
u 18:15

Miljenik žena u svojim je memoarima ''Zelena svijetla'' pisao o ovisnosti i seksualnom zlostavljanju koje je proživio kao tinejdžer te otkrio kako se ga njegovi roditelji naučili da seksualnim odnosnima pristupa na pravi način te da bude pun poštovanja i da mora znati što znači riječ pristanak.

Glumac Matthew McConaughey (52) nedavno je gostovao u podcastu Amande de Cadent ''The Conversation: About the Men'' te je otkrio šokantne detalje svog odrastanja.

Miljenik žena u svojim je memoarima ''Zelena svijetla'' pisao o ovisnosti i seksualnom zlostavljanju koje je proživio kao tinejdžer te otkrio kako se ga njegovi roditelji naučili da seksualnim odnosnima pristupa na pravi način te da bude pun poštovanja i da mora znati što znači riječ pristanak.

- Otac mi je rekao ''Ako ikada osjetiš da djevojka oklijeva, prestani''. Bio je u pravu, doveo sam se do određenih situacija i znao sam kad treba stati- rekao je glumac.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Austin FC (@austinfc)

Također, priznao je da je kada je imao samo 15 godina bio ''ucijenjen na seks'', i da mu je zahvaljujući razgovorima s tatom bilo jasno što je zdrav seksualni odnos, a što nije, te je odmah bio svjestan da to što mu se događa da nije u redu. Dodao je i kako se nikad nije osjećao kao žrtva.

-Bio sam siguran da idem u pakao zbog seksa prije braka. Danas se samo nadam da to nije slučaj- dodao je glumac te otkrio kako je s 18 godina doživio zlostavljanje. Bio je onesviješten na stražnjem dijelu kombija, a što se točno dogodilo nije želio reći. Iako je doživio traume, nikad nije išao na terapiju već su mu, kako kaže, pomogli bliski ljudi i supruga Camila Alves.

-Previše volim život i vjerujem u život, vjerujem u ljude. I dalje mi je povjerenje na prvom mjestu. Neću ići kroz život noseći tu prtljagu, da to definira način na koji se ponašam prema ljudima oko sebe- zaključio je Matthew.

VIDEO Charlesov nekadašnji suradnik otkrio kako izgleda njegov prosječan dan: Kralj nikad ne ruča i ne voli biti dugo u zatvorenom.

 

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar Gerbil, the farming Troll
Gerbil, the farming Troll
21:42 02.10.2022.

I on je Me too-ovac. Viktimizirao se, očito mu to godi.

FR
franco1
20:18 02.10.2022.

Ukoliko zelis biti jos popularniji kod svojih obozavatelja, obavezno ides u javnost sa nekom tuznom pricom tipa "vidi sto sam ja strasno dozivio."....onda te kao svi zale pa si jos veci hit. Daj zadrzi to za sebe i svog psihoterapeuta i dosta vise iznosenja svojih gluposti i prljavstine u javnost. Pa vecina tih medijski popularnih likova i glumaca ionako dolazi sa dna i odrastali su po tim trejlerima sa alkoholicarima i low-life likovima....nista bolje u zivotu i ne znaju.

DU
Deleted user
21:52 02.10.2022.

Danas su svi neke zrtve, hebesh to.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije