Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
na youtubeu

Hana otkrila pikanterije iz showa, a dotakla se i drugih natjecateljica

Foto: RTL
1/4
17.01.2019.
u 09:47

Otkrila je da ju je u emisiju prijavio prijatelj te da je odmah nakon castinga bila uvjerena da će sudjelovati. Producentima su bile, kaže, problem njezine godine, budući da je Goran osamnaest godina stariji od nje

Hana Rodić nakon showa ''Gospodin Savršeni'' počela je snimati videoklipove za Youtube.

Osim što s pratiteljima dijeli trikove za šminkanje, zgodna crnka odlučila im je ispričati kako je izgledalo snimanje showa. Otkrila je da ju je u emisiju prijavio prijatelj te da je odmah nakon castinga bila uvjerena da će sudjelovati. Producentima su bile, kaže, problem njezine godine, budući da je Goran osamnaest godina stariji od nje.

Prisjetila se kako je izgledao prvi dan snimanja, ali je naglasila da neće pričati što se događalo dok su kamere bile uključene. – Ušla sam zadnja i razmišljala: Već ih je sve upoznao. Što da radim sada? Cure su me lijepo dočekale i bile su ljubazne, neke su mi se svidjele, neke nisu.  Moje prvo mišljenje o Goranu bilo je da je zgodan i smotan – otkrila je Hana. Pričala je i o ceremoniji ruža i neizvjesnosti koja je tad vladala. Također je dodala kako djevojke koje su govorile da im je svejedno hoće li proći dalje nisu govorile istinu.

– Što se emisije tiče bilo mi je super, ali što se tiče djevojaka nije mi bilo super – kaže. Hana ističe kako joj nije bilo lako jer joj se Goran počeo sviđati nakon nekog vremena, a sviđao se i drugim djevojkama te su joj teško pali njegovi izlasci s drugim natjecateljicama. Kaže kako joj je taj dio bio najteži u emisiji. – Okružen si s ljudima, ne znaš tko ti više ide na živce i nemaš gdje pobjeći te je znala "popiti koju" iako inače uopće ne pije alkohol, a u kući su bili okruženi šampanjcem.

Osvrnula se i na to što je Goran prvo izabrao drugu djevojku. – Pravu istinu znamo samo Goran i ja – zaključuje Hana. Najavila je još videa i to mnogo profesionalnije snimljenih, u kojima će se fanovima javljati s Goranom koji je trenutačno zbog posla u Njemačkoj.

 

Ključne riječi

Komentara 5

VO
vorda400
10:29 17.01.2019.

Ona i Goran imaju "fanove" ko može biti tak bolestan????

CV
c_vitamin
10:37 17.01.2019.

zar još uvijek nije prošla ova agonijaa?

ZI
zip123
12:33 17.01.2019.

Postedite te nas tog smeca.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije