Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 120
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zvijezda showa

Hana iz 'Gospodina Savršenog': Nisam htjela ostaviti dojam očajne udavače

Foto: RTL
1/11
09.01.2019.
u 14:57

Hana kaže kako je spretna domaćica, ali nije to htjela pokazati pred tv kamerama.

Hana Rodić i Goran Jurenec zaljubili su se zahvaljujući showu "Gospodin Savršeni", a njihova veza, zbog Goranovih poslovnih obveza funkcionira na daljinu. 

Za Story je 21-godišnja Hana ispričala kako su Božić proveli zajedno u unajmljenom stanu u Zagrebu, a Hana je svog dragog iznenadila i posebnim specijalitetom.

- Za Božić, koji smo proveli zajedno, pripremila sam sarmu. Morat ćete pitati Gorana je li bio zadovoljan. Od 15. godine sam samostalna, moji su radili pa sam obavljala kućanske poslove. Sa 18 godina sam počela živjeti s dečkom i tada su mi sve te vještine koristile. Kuham, čistim, perem i peglam, ali nisam to željela otkriti u "Gospodinu Savršenom" - rekla je Hana i dodala je još:

- Nisam htjela pokazati sve svoje adute pred kamerom, niti ostaviti dojam da sam očajna udavača. 

Pogledajte koje svađe poznatih su obilježile 2018. godinu

Komentara 9

TM
trade_mark
16:05 09.01.2019.

hana, uspjela si! nitko te nije doživio kao očajnu udavaču, nego kao očajnu sponzorušu top kategorije!

Avatar duka4
duka4
20:30 09.01.2019.

Meni su bas dragi

Avatar Bjesomar
Bjesomar
15:20 09.01.2019.

Ova izgleda ko kafanska pjevacica

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije