Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 23
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jedva čeka sve snimiti

Hana Rodić iz Gospodina Savršenog otkrila da ide na estetsku operaciju: 'Jedino mi je to ostalo'

Foto: Instagram/riley.loudermilk
1/8
30.11.2022.
u 18:54

Njezine pratitelje zanimali su i detalji, ali rekla im je da će to otkriti tek sljedeće godine u ožujku kada ode na zahvat.

Hana Rodić, natjecateljica iz showa "Gospodin Savršeni", često na svom Instagram profilu odgovara na pitanja svojih pratitelja kojih zanima gotovo sve, od odnosa s partnerom Gordanom Juranecom, do njezina izgleda i mnogućih estetskih operacija. U još jednom odgovaranju na pitanja, Hana je priznala planira li još nešto raditi na sebi ili na svom licu. Pratitelji su tako saznali da će još na sebi napraviti rinoplastiku

- Jedino mi je još ostao nosić, pa evo… Otkrit ću vam tajnu. Idem na operaciju nosa 2. ožujka i jedva čekam da vam sve snimim - odgovorila je Hana. Njezine pratitelje zanimali su i detalji, ali rekla im je da će to otkriti tek sljedeće godine kada ode na zahvat. Prije se dosta raspravljalo je li Hana već operirala nos, ali ona je te tvrdnje odbacila i priznala je kako je bila samo na jednoj estetskoj operaciji i to grudi. Bilo je to prije tri godine kada je otišla u Istanbul na zahvat kojim je povećala grudi.

- Dragi moji, operacija je prošla super. Toliko sam sretna. Ne boli me puno, najosnovnija bol koja mora biti jer su stavljali ispod mišića, ali jako sam sretna – rekla je tada Hana i tom prilikom otkrila je kako je operaciju grudi u Turskoj platila 26 tisuća kuna. 
Mnogi su mislili kako je bivša natjecateljica RTL-ovog showa povećala i usne, ali ona tvrdi kako ih je samo popunila filerima. 
U prvoj sezoni kada je Goran Jurenec bio Gospodin Savršeni u finalu nije odabrao Hanu za svoju djevojku, ali nakon showa su se zbližili i započeli romansu.

Idila je potrajala do ožujka 2021. godine kada su na društvenim mrežama objavili da više nisu zajedno i Goran je priznao kako je obnovio svoju vezu s bivšom partnericom Claudijom. Na ljeto iste godine Hana i Goran su se ipak pomirili i sada zajedno žive u Berlinu. 

VIDEO Ivana Knoll pozirala na plaži u Dohi i otkrila: Ponosna sam na titulu najseksi navijačice

 

Ključne riječi

Komentara 9

RO
romobil
19:52 30.11.2022.

Kilo mozga dve marke. Počasti se.

Avatar Vasanocnamora
Vasanocnamora
20:24 30.11.2022.

Tko li servisira ovu frikusu iz Vl...Manite nas vise ove kreature.

Avatar Mican999
Mican999
22:40 30.11.2022.

Jedina operacija koja ti još fali je kompletna lobotomija (ako uopće znaš što je lobotomija?).

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije