Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dosta komentara

Stanković najavio novog gosta, a jedan gledatelj mu poručuje: Dva gosta za redom kojima je bolje da šute

Aleksandar Stanković, voditelj i urednik emisije Nedjeljom u 2
Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL
1/7
30.11.2022.
u 12:48

Jedina istinska domoljubna stranka u Hrvatskoj, glasila je najava za sljedeću emsiju "Nedjeljom u 2" i tu je najavu Aleksandar Stanković objavio jučer, a danas je otkrio i ime gosta.

Na Facebook profilu emisije "Nedjeljom u 2" urednik i voditelj Aleksandar Stanković jučer je u najavi emisije samo napisao: Jedina istinska domoljubna stranka u Hrvatskoj, a sada je otkrio i ime gosta koji mu 4. prosinca stiže u studio te je napisao:.

Mario Radić zamjenik predsjednika Domovinskog pokreta gost emisije Nedjeljom u 2.
-Domovinski duh na prvom je mjestu.
- Domovinski duh u gospodarstvu
- u pravosuđu Domovinski duh
- Domovinski duh u preobrazbi zdravstva
- teritorijalni preustroj Hrvatske u Domovinskom duhu
- Domovinski duh u preobrazbi znanosti, sporta i obrazovanja
- u Domovinskom duhu geografska preobrazba"
( preuzeto iz programa DP-a)
uglavnom, u nedjelju o DOMOVINSKOM DUHU
Kada je otkrio ime svog novog gosta, njegovi pratitelji na Facebooku su iznijeli svoja mišljenja o novom gostu, a neki su spomenuli i Ivana Jakovčića, koji je bio gost prošle nedjelje.

- Dva gosta za redom kojima je bolje da šute. Lipo si to zamislio, malo ovih lovaša eksta lijevo pa malo lovaša ekstra desno da nam pojasne kako zbubat prvi milijun. Sad će i ovaj pričat kako je naslijedio bakinu kuću i među prvima u selu počeo ulagati u bitcoine i malo po malo tu smo di smo....Domovinski pokret je postojao dok nisu bili u igri interesu i lova nakon toga puf. Ako ne uspijete vi u nedjelju neka proba Krešimir Mišak u Na rubu znanosti utvrditi šta stoji iza Domovinskog duha. Zemlja duhova. Domovinski duhovi zemlju prodaše, pokradoše i sluge postadoše. - bili su neki od komentara. 

VIDEO Ivana Knoll pozirala na plaži u Dohi i otkrila: Ponosna sam na titulu najseksi navijačice

 

Komentara 2

RI
rimac444
15:28 30.11.2022.

trofazni na jutelu, sramota i krimen prema hrvatskom narodu koji to smeće plaća.

Avatar kvasac60
kvasac60
13:36 30.11.2022.

Pa tko to gleda i prati??

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije