Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
svestrana Zagrepčanka

Hana o novom biznisu i plastičnoj operaciji: 'Najviše sam se bojala jedne stvari'

Foto: Instagram
1/7
09.07.2019.
u 08:00

Zvijezde RTL-ova showa ‘Gospodin Savršeni’ na tržište izbacuju mirise s vlastitim potpisom. Parfemi će se moći naručiti preko interneta.

Hana Rodić odlučila je maksimalno iskoristiti popularnost koju joj je donijelo sudjelovanje u showu “Gospodin Savršeni”. Nedugo nakon što je svijetlo dana ugledao show “Hana Make Up Queen”, ova Zagrepčanka odlučila se baciti i u poduzetničke vode.

Još od malena maštala je o parfemu sa svojim potpisom, a njezini snovi napokon su se i ostvarili. Za mjesec dana na tržište će se naći parfem ‘PERFECT ROSE by Hana’.

Uz bok velikim brendovima
– Svoj bih parfem opisala kao pravi glamur i seksepil, želim da se svaka žena koja ga nosi osjeća još poželjnijom. Miris će biti jak jer ni sama ne volim kad se moram našpricati svakih nekoliko sati; radimo na tome da parfem bude u rangu svjetski poznatih mirisa – ističe Hana, koja je i sama velika ljubiteljica parfema. Za sebe kaže da je jedna od onih žena koje vole ostaviti trag parfema u zraku, a smatra i da se mirisom može istaknuti karakter.

Parfem, kojem je osnovni motiv cvijet ruže, za početak će se moći nabaviti putem interneta, i to već početkom kolovoza po cijeni od 349 kuna. – Simbol ruže pratio me na početku karijere pa sam željela posvetiti ime tom divnom cvijetu koji mi je sve ovo omogućio. Željela sam da parfem ima neku priču pa možemo reći da na ovaj način zahvaljujem za svaku ružu koju sam dobila – ističe Hana, koja dokazuje da ljubav i posao idu ruku pod ruku. Naime, osim Hane, parfem s vlastitim potpisom uskoro će imati i njezin Gospodin Savršeni.

Foto: Instagram/Wanda Nara

– Goran također izbacuje parfem, “THE GENTLEMAN by Goran Jurenec”, i moram vam priznati kako je bio toliko oduševljen tom idejom da je smislio ime u samo nekoliko minuta. Meni se ime baš jako sviđa. Goranov je parfem čisti afrodizijak, predstavljat će zavodnika i muškarca koji vodi brigu o sebi. Miris je odličan, vidjet ćete kad izađe – otkriva bivša sudionica RTL-ovih realityja koja se nedavno u Istanbulu podvrgnula operaciji povećanja grudi. Iako su estetski zahvati još svojevrstan tabu, Hana se o njima ne ustručava javno govoriti.

– Moram reći da sam prezadovoljna rezultatom operacije. Napravila sam upravo onakve grudi kakve sam željela i jako sam sretna kako je sve ispalo – kaže Hana, koja se prije same operacije, kako priznaje, najviše bojala boli. – Iskreno, jedva sam osjetila bol. Ova promjena definitivno je jedan od koraka za koje se ne kajem i žao mi je što to nisam ranije napravila – ističe.

Najveća podrška bio joj je upravo Goran koji ju od povećanja grudi nije ni pokušavao odgovoriti. – On zna da nema šanse da me netko odgovori od onoga što sam naumila, ali stvarno mislim kako se nijedan muškarac ne bi bunio zato što mu djevojka ima bujnije poprsje – smije se Hana.

Odmor na Jadranu
Ljubav s Goranom i dalje održava na relaciji Zagreb – Berlin pa i ne čudi što odbrojava dane do zajedničkog odmora sa svojim odabranikom. – Ovo ljeto Goran i ja ići ćemo posvuda, plovit ćemo Jadranom, a također postoji mogućnost da otputujemo izvan Hrvatske – najavljuje Rodić. A nakon što napune baterije spremaju se za nove poslovne izazove.

– Show „Gospodin Savršeni“ bio mi je odskočna daska i stvarno sam sretna što mi je krenulo ovako dobro. Prvo make up show i sad parfem, ali ovo je tek početak zato što imam još mnogo poslovnih ideja kao što je, recimo, pokretanje vlastite kozmetike. Ali sve u svoje vrijeme – govori Hana i otkriva da ima još puno projekata u najavi, koji čekaju jesenske dane, no o njima ne želi govoriti unaprijed. – Neka sve ide svojim tijekom i polako – ističe svestrana Zagrepčanka.

Pogledajte i koji su bili najkraći zvjezdani brakovi.

Ključne riječi

Komentara 1

VE
večernjamaglica
09:36 09.07.2019.

Ajde ti lijepo u švabiju.Pamet nam ode trbuhom za kruhom,a ovakve ni topom ne možeš otjerati.Na kraju u ovoj lijepoj zemlji će ostati samo muljatori I uhljebi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije