Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zadovoljna

Hana se pohvalila rezultatom operacije: Grudi su mi sada taman

Foto: Instagram
1/6
04.07.2019.
u 12:25

Hana Rodić u Turskoj je bila na operaciji povećanja grudi i sada je objavila prve fotografije nakon zahvata

Bivša sudionica showa "Gospodin savršeni" Hana Rodić prošli tjedan bila je na estetskoj operaciji grudi u Turskoj i sada se vratila u Zagreb i odmah se na Instagramu pohvalila rezultatom operacije.

Objavila je fotografije na Instagramu i napisala kako zbog operacije još uvijek ne može vježbati.

– Još ne mogu vježbati, ali zato šetam po cijele dane – napisala je Hana. Dok se oporavljala nakon operacije, uz nju je cijelo vrijeme bio njezin dečko Goran Jurenec s kojim je započela vezu nakon što su napustili show "Gospodin Savršeni".

Nakon što je objavila prve fotke poslije operacije obožavatelji su komentirali rezultat operacije. Poručili su joj da izgleda odlično.

Foto: Instagram Asos

"Nije da nisi imala dobre grudi i prije, ali sad malo veće taman dolaze do izražaja. Prije si bila bomba sad si top-bomba", piše u jednom komentaru. Hana je odgovorila da nije željela pretjerivati i misli da su joj sada grudi baš kako treba. 

Ključne riječi

Komentara 4

GO
gordan25
12:44 04.07.2019.

A koga to zanima sise velije a mozak sve manji

Avatar NenadNikolicZagreb
NenadNikolicZagreb
12:40 04.07.2019.

Imala je prije grudi, sad ima plastiku. Bila je prirodno lijepa, sada jedna vožnja avionom s lošim tlakom u kabini i kraj. Što lijepa žena uradi od sebe!

BE
Bela
13:15 04.07.2019.

koja vulgarna seljoberica! bljak!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije