Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 187
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GLAZBENIK

Grdović o kritikama nakon pada na koncertu i odnosu s Brankicom: 'Zašto se drugi miješaju u to?'

Koncert Mladena Grdovića u Zadru
Foto: Dino Stanin/PIXSELL
1/15
16.06.2022.
u 09:00

- Više će oni zaraditi na meni nego cijela Hrvatska što će zaraditi na turizmu - rekao je Grdović, a osvrnuo se i na svoj odnos sa suprugom Brankicom.

Glazbenik Mladen Grdović (63) prošlog je mjeseca pao usred koncerta u Sloveniji te se nije mogao vratiti svom nastupu zbog čega su morali intervenirati zaštitari. O ovom incidentu Mladen je sad progovorio te prokomentirao kritike s kojima se suočava od tog događaja.

- Onaj tko nije navikao na takve stvari ne treba se ni baviti takvim 'sportom'. Svi smo u istom košu. Tako da je to meni već ofucano. Ne postojim samo ja u ovoj državi. Ja sam samo profesionalac koji pjeva. Napisao sam 400 pjesama i ako nekog to boli, znam da takvi masovno zarađuju na meni - rekao je za In Magazin Nove Tv te dodao da se nije posvađao ni s nekim novinarom niti s portalima.

- Više će oni zaraditi na meni nego cijela Hrvatska što će zaraditi na turizmu - rekao je Grdović. Osvrnuo se i na svoj odnos sa suprugom Brankicom.

- Odlično smo. Nikad bolji. Ja uopće ne razumijem zašto se drugi miješaju u obiteljske probleme. Nikad o meni ne izlazi ništa pozitivno, samo negativa. Mislim da sam ja za ovu zemlju prejak - zaključio je.

Inače, Grdović je u ožujku otkrio kako se pomirio sa Brankicom koja ga je napustila zbog njegovog ponašanja. Njihov brak službeno je okončan u listopadu 2020. godine. Fotografi su ih već nekoliko puta uhvatili u zajedničkom društvu, a sada su se i službeno pomirili. 

- Jako mi je drago što sam se pomirio sa svojom Brankicom, danas ću ručati kod nje, neopisivo puno mi je nedostajala pune tri godine! Mi muškarci se pravimo frajeri, govorimo kako mi sve stvaramo, pridonosimo, lako je tako stvarati kad te kući čeka sve, ručak, čista kuća i druge stvari. Brankica mi je sve oprostila, bila je potpuno u pravu, kad sam imao priliku i slobodan prostor, umjesto s njom izlazio sam sa svojim društvom, nisam je poštivao, ali mi glazbenici smo poznati po tome da skrećemo s puta, to je normalno za nas - rekao je Mladen tada. 

VIDEO Ivan Huljić: 'Fusion je moj prvi veliki poslovni izazov, a glazbom želim pridonijeti izlasku iz ekonomske krize'

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar Francek007
Francek007
09:49 16.06.2022.

Paon i dalje ne kuži da je sa svojim glupostima svima dodijao. Takve likove treba ignorirati i ne zvati ih na koncerte. To što je on napisao i otjpjevao može okačiti mačku o rep kada radi ovakve gluposti.

ZA
zagabria8
09:19 16.06.2022.

Drugi se miješaju zato što pada po bini javno. Ostaviti se alkohola i onda nastaviti karijeru, do tada treba odmarati u privatnosti a ne sramotiti se

JM
Jmjm
06:03 18.06.2022.

Pijana spodoba i pijaner koji se nikada nece izljeciti jer ne zeli i nema ,,ja,,

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije