Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
objasnila što se dogodilo

Fotografi snimili živčanog Toma Hanksa na crvenom tepihu u Cannesu, nakon napisa javila se njegova supruga

Foto: reuters
1/14
24.05.2023.
u 18:30

Glumački par Tom Hanks i Rita Wilson na fotografiji djeluju kao da se prepiru s radnikom, a o svemu su se raspisali strani mediji. Nakon tih napisa reagirala je i glumica i redateljica te na Instagramu otkrila što se zaista dogodilo.

Na 76. Filmskom festivalu u Cannesu pojavio se i američki glumac Tom Hanks (66) zajedno sa suprugom, glumicom i producenticom, Ritom Wilson. Hanks i njegova supruga došli su na premijeru filma 'Asteroid City' u kojem oboje glume, a prije premijere prošetali su crvenim tepihom. Hanks i Wilson družili su se s drugim glumcima te nasmijano pozirali, no u jednom trenutku fotografi su ih uhvatili u nezgodnoj situaciji.

Naime, Tom i Rita na fotografiji djeluju kao da se prepiru s radnikom, a o svemu su se raspisali strani mediji. Nakon tih napisa reagirala je i glumica i redateljica te na Instagramu otkrila što se zaista dogodilo.

 - Ovo se zove 'Ne čujem te'. Ljudi vrište. Što si rekao? Kamo trebamo ići? Ali to ne prodaje priče. Dobar pokušaj. Odlično smo se proveli! - napisala je Rita kao odgovor medijima koji su pisali da su se ona i njezin suprug posvađali s radnikom na festivalu, a zapravo samo nisu čuli upute zbog buke.

Foto: Instagram screenshot

Inače, bračni par nedavno je proslavio 35. godišnjicu braka. Njihova ljubavna priča započela je kada je Rita dobila ulogu u epizodi TV sitcoma 'Bosom Buddies'. Vjenčali su se 30. travnja 1988. godine. Tom je imao dvoje djece iz prvog braka, Colina (45) i Elizabeth (40). Proširili su svoju obitelj i dobili sinove Chestera, zvanog Chet (32) i Trumana (27). 

VEZANI ČLANCI:

Dodajmo i da glumac u posljednje vrijeme radi punom parom, a radio je  na filmu u kojem se može vidjeti i umjetna inteligencija. Hanksa u filmu 'Here' pomlađuju uz pomoć  umjetne inteligencije, a radnja filma u potpunosti odvija unutar jedne sobe i prati njezine stanare i njihove promjene tijekom mnogo godina.

Tvrtka Metaphysic razvila je novi alat koji se temelji na umjetnoj inteligenciji pod nazivom Metaphysic Live. Za alat su naveli da nudi "fotorealističnu promjenu lica visoke rezolucije i efekte pomlađivanja uživo i u stvarnom vremenu bez potrebe za daljnjim komponiranjem". Ovaj alat koristi se i za pomlađivanje glumice Robin Wright u istom filmu. 

VIDEO Queens of the Stone Age koji je oduševio hrvatsku publiku ekskluzivno za Večernji list

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije