Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kviz znanja

FOTO Ekonomistica u "Jokeru" osvojila 1.000 eura pa s Franom zaplesala valcer

Foto: Nova TV
1/9
11.04.2024.
u 19:00

Natjecateljica u kvizu znanja "Joker" - Ivana Poldrugač osvojila je tisuću eura i s voditeljem simpatično zaplesala valcer...

Ekonomistica Ivana Poldrugač iz Svetog Ivana Zeline pokazala je zavidno znanje na početku kviza, pa je dosegnula iznos od 15.000 eura. Međutim, nakon sedmog pitanja, netočnim odgovorima počela je gubiti jokere, a dosegnuti iznos počeo je padati. Srećom, posljednje pitanje bilo je o jednoj biljci koju i sama ima u dvorištu, pa je znala odgovor i završila igru s 1.000 eura. Sretan završetak proslavila je u studiju, zaplesavši valcer s Franom. 

Pitanje koje joj je osiguralo 1.000 eura glasilo je: Ako je ne kosimo, trava će biti visoka, a koja vrsta trave ruši sve visinske rekorde? A) limunska trava B) pampas trava C) bambus D) sivoplava vlasulja Ivana je odmah znala da se radi o bambusu, jer ga ima posađenog u svom dvorištu. „Imamo bambus, jako je visok. Teško ga je usmjeriti, raste na sve strane, puno ga je“, ispričala je Ivana sretna što ju je za kraj zapalo baš ovo pitanje.

Odlično je znanje pokazala i na pitanju o predstavnici Hrvatske na Eurosongu: Koja je jedina pjevačica koja je na Eurosongu samostalno zastupala i Jugoslaviju i Hrvatsku? A) Maja Blagdan B) Tereza Kesovija C) Josipa Lisac D) Doris Dragović Ivana je bez oklijevanja zaključala odgovor D, koji je točan. 

 

VEZANI ČLANCI: 

 

 

1/8

 

Prvi joker iskoristila je na filmskom pitanju: Kako se preziva Charlie, naslovni lik knjige i filma „Charlie i tvornica čokolade“? A) Bucket B) Cricket C) Nantucket D) Recket Joker koji joj je riješio nedoumicu između A i B odgovora, pomogao joj je da točno odgovori A.
Na povijesnom pitanju nije pokazala znanje, pa je tako na pitanje Nakon kojeg se velikog događaja Koreja podijelila na dva dijela, Sjevernu i Južnu Koreju? A) Prvog svjetskog rata B) Drugog svjetskog rata C) Korejskog rata D) Velikog azijskog rata. Ivana je odgovorila C) Korejskog rata, a točan odgovor bio je B) Drugog svjetskog rata.

Ni geografija joj nije bila naklonjena, pa je tako krivo odgovorila na pitanje: Obala koje države je najduža na svijetu? A) Rusija B) Kanada C) Australija D) Indonezija. Natjecateljica je samouvjereno odgovorila c) Australija, no točan odgovor bio je B) Kanada. 

 

VIDEO: Dalibor Matanić oglasio se o uznemiravanju žena pa obrisao profil na Facebooku

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije