Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 23
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZGLEDA SENZACIONALNO

Fani godi miran život, daleko od javnosti i medija

Fani Čapalija
Foto: John Pavlish
1/6
04.07.2017.
u 10:30

Bivša Miss Hrvatske napunila je 42 godine, a nikada nije izgledala bolje

Otvorenje kluba Gooshter, još jednog mjesta za dobru zabavu, vruće ljetne ritmove i koktele, u sklopu hotela Le Méridien Lav, okupilo je brojne poznate osobe, no pozornost javnosti privlačila je bivša Miss Hrvatske i četvrta najljepša žena svijeta Fani Čapalija. Lijepa Splićanka koja se rijetko pojavljuje u javnosti sve je iznenadila svojim dolaskom, ali i izgledom. Okupljeni su se složili da Fani nikad nije izgledala ljepše. Preplanula, u dugačkoj cvjetnoj haljini koju potpisuje Andrea Zrno, skladne građe i sa smiješkom na licu, ostavljala je dojam sretne žene.

– Vodim miran život, daleko od javnosti, no ponekad mi ipak nedostaju ovakva druženja i zato sam danas tu – rekla je 42-godišnja Fani, koja je oazu mira pronašla u okolici Trogira, gdje uživa u suncu, moru i miru koji joj je, kako je rekla, najpotrebniji. Prije ovoga Fani je zagolicala maštu javnosti u prosincu 2016. pojavivši se u modnoj kampanji splitske dizajnerice Monike Sablić. Tada su svi komentirali kako je šteta što Fani češće ne gledamo u modnim editorijalima i na modnim pistama, s obzirom na to da izgleda senzacionalno.

– Kako kaže ona pjesma, takva sam i gotovo. Pazim, ali ništa pretjerano – rekla je tada Fani.

Na vrhuncu popularnosti Fani se odlučila povući iz modnog svijeta i posvetiti se braku s bivšim nogometašem Ivicom Mornarom. Brak je trajao tri godine, a paralelno s raspadom braka njezina je majka bolovala od raka i u toj borbi za život, u kojoj je cijelo vrijeme bila uz nju, Fani je jako smršavjela. Imala je samo 49 kilograma pa je mnogi, priznala je, nisu prepoznavali na ulici. Danas se, sudeći po izgledu, oporavila od gubitka najvažnije osobe u svojem životu i ponovno je živnula.

– Puno plivam i preferiram mediteransku prehranu što podrazumijeva puno ribe – izjavila je Fani i otkrila nam da, kao i većina Dalmatinaca koji za to imaju priliku, živi od turizma.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije