Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 69
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kolekcija It's OK!

Inspiracija ELFS-ima: Prekrasna Fani Čapalija ne stari

ELFS revija (1)
Foto: PR Foto
1/25
03.05.2013.
u 16:13

Sinoć je u Kinu Europa predstavljena najnovija proljeće/ljeto It's OK! kolekcija modnog dvojca ELFS.

Sinoć je u Kinu Europa predstavljena najnovija proljeće/ljeto It's OK! kolekcija modnog dvojca ELFS 20-minutnim filmom u sklopu ovosezonskog Cro-A-Portera. Film pod nazivom ELFS Fashion Show ss13 - It's OK! došle su pogledati brojne poznate osobe i zaljubljenici u ovaj brend: Fani Čapalija, Lejla Filipović, Jelena Rozga, Ana Rucner, Antonija Šola, Renata Sopek, Iva Jerković, Nikolina Pišek, Pamela Ramljak, Malina Grahek, Sammir i brojni drugi.

Uvijek drukčiji, uvijek originalni ELFS-i modu prikazuju na posve zabavan način. Ipak ELFS-ova modna priča ne bi bila dosljedna da se nije pozabavila temom iz pop kulture. Ovaj put ELFS preispituje djevojke na izborima ljepote i njihovu ljepotu stavlja na pijedestal.

"Jednom miss uvijek miss", a ELFS upravo vraća sjaj pomalo zaboravljenim izborima ljepote i slavi bezvremensku ljepotu nekih od najljepših hrvatskih žena. Ova priča počinje izborom za Miss Hrvatske 1993. godine na kojem se okrunila Fani Čapalija i njenom sada već legendarnom izjavom "It's OK". Kako revija odmiče, tako se kruna prenosi na druge ljepotice.

Ovaj jedinstven spoj mode i ljepote predstavlja vremeplov izbora ljepote i svaku ženu bez obzira na godine i titulu pretvara u istinsku ljepoticu. Kampanja modnog dvojca ELFS očekuje se kroz nekoliko dana.

>>Jelena Rozga ponovno obara s nogu kao ELFS djevojka

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije