Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
život na vagi

Evo što je zaljubljena Filomena poručila svome Marku

Život na vagi
Foto: RTL
1/4
30.09.2018.
u 14:14

Filomena Roglić rekla je kao ju je Marko privukao na prvu smislom za humor, ali i zato što ima veliko srce i želi svima pomoći. Ono što je privlači kod muškaraca je osobnost.

Ova 31-godišnjakinja u petak je ispala iz showa 'Život na vagi', a kaže da ni u najluđem snu nije znala da će se u ovom realityju zaljubiti. Njen favorit u showu je trenutno definitivno 28-godišnji Marko za kojeg vjeruje da će nastaviti i biti jak – jer misli da on nije netko tko lako odustaje. Misli i da ljubav na daljinu neće biti problem u ovoj vezi i da je dovoljno hrabra riskirati.

Filomena Roglić rekla je kao ju je Marko privukao na prvu smislom za humor, ali i zato što ima veliko srce i želi svima pomoći. Ono što je inače privlači kod muškaraca je osobnost.

Nakon izlaska iz ovog showa najviše se razveselila što će vidjeti svoju kćer jer nikada do sada nisu bile toliko razdvojene. Isto tako je rekla da se pridržava režima iz showa, hrani se jednako, ali i trenira svakodnevno u teretani. Filomena koja je samohrana majka djevojčice od trinaest godina posvetila se njoj i zapustila sebe,a njezini problemi s kilogramima traju već nekoliko godina, što pripisuje emotivnom tješenju hranom.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije