Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NASLJEDNICI

Ovako su djeca Mustafe Nadarevića dobila svoja nesvakidašnja imena

Mustafa Nadarević
Foto: Promo
1/4
23.11.2020.
u 12:49

– Budući da je moja najstarija kći Nađa moju mamu, a svoju baku, zvala nana, moja je druga kći dobila to ime. A pomalo neobično ime Aša dao sam sinu po jednom svom prijatelju iz Bosanskog Novog, veoma plemenitom dječaku – kazao je Nadarević

Pokojni glumac Mustafa Nadarević tri puta se ženio te je imao troje djece – kćeri Nađu i Nanu te sina Ašu. Kći Nana po zanimanju je PR menadžerica i jako je aktivna na Instagramu, na kojem je prati 21 tisuća ljudi.

Od oca je naslijedila smisao za humor, pa je u opisu na profilu napisala: "Jako naporna osoba, don't follow (ne slijedi me)". Nana je nedavno na Instagramu objavila i fotografiju s dečkom Silvijem Pleštinom, a u ruci joj je čaša piva. Pokraj fotografije napisala je "nas troje", a njeni pratitelji prihvatili su šalu, pa su napisali: "Sad kad krenu naslovi žute štampe: Kći Mustafe Nadarevića trudna!"

Foto: Instagram/riley.loudermilk

A Mustafa Nadarević objasnio je jednom prilikom kako su njegova djeca dobila imena:

– Budući da je moja najstarija kćerka Nađa moju mamu, a svoju baku, zvala nana, moja je druga kći dobila to ime. A pomalo neobično ime Aša dao sam sinu po jednom svom prijatelju iz Bosanskog Novog, veoma plemenitom dječaku. Kada sam nekako došao do njegova telefona i javio mu da sam sinu dao njegovo ime, nasmijao se i veselo mi uzvratio da me pozdravlja Plamenko, da je to njegovo pravo ime, a Aša je nadimak.

Ključne riječi

Komentara 16

Avatar Dara iz Jasenovca
Dara iz Jasenovca
19:01 23.11.2020.

Hrvoj je meni top ime.

MR
mrkvax
10:51 24.11.2020.

Zanimljivo...Rodio se i čitav život živio u Zagrebu i Hrvatskoj ali nikad taj Zagreb nije prihvatio kao svoj a mi se čudimo izbjeglicama s istoka...

MR
mrkvax
10:48 24.11.2020.

Eeee moj Saša...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije