Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Frano Ridjan

Emotivni voditelj: Ne želim ti reći hvala jer je to premalo. Ne želim da ovo zvuči patetično

Zagreb: Predstavljanje nove sezone showa Nove TV Ples sa Zvjezdama
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/16
21.05.2023.
u 18:00

Večeras u finalu "Plesa sa zvijezdama" gledat ćemo voditelja Franu Ridjana koji je uoči finala napisao emotivnu posvetu svojoj plesnoj partnerici

U finalnom izdanju showa "Ples sa zvijezdama" za titulu pobjednika natjecat će se Marco Cuccurin i Paula Tonković, Daria Lorenci Flatz i Ivan Jarnec te Frano Ridjan i Gabriela Pilić, a tko će od njih pobijediti doznat ćemo večeras. Tijekom ove sezone parovi su naporno i marljivo vježbali i puno vremena su proveli zajedno i postali su odlični prijatelji. Novu prijateljicu zahvaljujući showu dobio je i voditelj Frano Ridjan i u novoj objavi na Instagramu odlučio se zahvaliti svojoj mentorici Gabrieli Pilić što je imala strpljenja da ga nauči svladati plesne korake koji su mu se do tada činili nemogućim za naučiti. 

- Ovo je Gabriela Pilić. Ona i kad čuči, to radi sa stilom. Općenito stoji gracioznije. Onda sam na slici i ja kad su mi rekli da ću plesati s Gabrielom Pilić. Onda jedna naša kao na svim probama, nasmijani i spremni za zafrkanciju, uz puno truda. Dobro, nekad sam zamišljao da ju nosi kugla za rušenje zgrada, ali sada znam da se ona puno češće tako osjećala, iako to nikad nije pokazala. Bila je oslonac, učitelj, prijatelj, docimer, pedagog, teta u vrtiću, psiholog, enolog (i to dobar). Imala je dovoljno hrabrosti u nekim trenucima osloniti se na mene s punim povjerenjem (koje ni ja nisam imao u sebe) Nisam zabrljao, niti ju iznevjerio u nijednom dosadašnjem nastupu. Ona nije zaslužila ispodprosječne izvedbe. I sad smo tu, u velikom finalu Plesa sa zvijezdama - napisao je Frano na Instagramu i otkrio što će ubuduće reći svima koji ga budu pitali po čemu mu je karijera posebna.

- I dok svi pričaju o natjecateljskom karakteru, o pobjedama, ja samo sjedim i smješkam se. Ljudi, ja sam pobijedio svaki put kad me na kraju koreografije Šefka pogledala i nasmiješila se. To je jedino bitno. Kad me jednom u životu budu pitali, po čemu je moja karijera posebna, uvijek ću moći reći, ja sam plesao s Gabrielom Pilić, a vi? Ne želim ti reći hvala jer je to premalo. Ne želim da ovo zvuči patetično jer za time nema potrebe. Ne želim da me pamtiš po ničem drugom doli po našim nedjeljama pred gledateljima i publikom jer smo stvarno razvaljivali. Zahvaljujući prvenstveno tebi, a ja sam se trudio ne odmagati previše. Želim ti samo reći OPROSTI, što na svakoj probi nisam imao snage dati 200% od sebe, koliko si ti davala i prilagođavala sve, da uvijek ispadnem što bolji u našim izvedbama. Dame i gospodo, za vas će posljednji put ove sezone plesati Gabriela i Frano… Pamtite nas po koracima našim, jer mi smo ostavili trag zahvaljujući svima vama. Tata je postao plesač, skoro pa pravi. Zbog Gabi! - emotivno je završio svoju poruku na Instagramu. 

GALERIJA Pogledajte tko se sve natjecao u ovoj sezoni Plesa sa zvijezdama

Zagreb: Predstavljanje nove sezone showa Nove TV Ples sa Zvjezdama
1/33

Ova objava je njegovu plesnu mentoricu Gabrijelu dovela do suza. - Aaaa partneruuu napunio si mi oči suzama,  što smo sve prošliiii, a malo smo i smršavili.  Hvala ti na svemu i na svakoj izvedbi koja je uvijek bila kao profi plesni nastup i uživala sam beskrajno.  A kako se tek veselim finalu - poručila je Gabi. 

VIDEO Mesić o tragediji u obitelji koja ga je odvojila od sestre: Prvi put smo se sreli nakon 20 godina

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije