Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pop glazbenik

Emotivna i osobna video priča Matije Cveka: Slušamo novu pjesmu 'Na jastuku'

Foto: promo
1/45
23.01.2024.
u 12:40

Glazbenik Matija Cvek objavio je novu pjesmu "Na jastuku" i emotivan video spot.

Glazbena priča Matije Cveka, jednog od omiljenih pop izvođača koji nezaustavljivo korača prema vrhu, nastavlja se preko novog singla „Na jastuku“ koji je skinut s novog albuma „Vile se ovdje igraju“. Novu fazu kreative Matija je utkao u ovu sanjivu baladu uključivši i svoje mnogobrojne fanove koje je zamolio da s njim podijele fotografije svojih najmilijih.  

 Dirljivi video u kojem je Matija ukomponirao niz uspomena koje se redaju na ekranu daju osoban pečat ovoj pjesmi, a golema količina ljubavi i nježnosti vidljiva u svakom kadru, nose sa sobom posebnu emociju. Video spot za pjesmu „Na jastuku“ snimljen je u dvorcu Kerestinec, potpisuje ga Dario Lepoglavec.

„Oduševljen sam ljudima koji prate ovu priču i žele biti prisutni. Zlobnici će reći da je patetično, ali sve se najbolje skupilo oko mene. Od obitelji, prijatelja i suradnika do vas koji imate dovoljno slobode i ljubavi za poslati ovakve poruke, slike i videa. 'Na jastuku' smo od danas dobili i vizualno, meni je osobna ali već je sad jasno da će biti svačija. Hvala vam za ljubav.“ – rekao je Matija.

 

 

VEZANI ČLANCI:

 

Tekst pjesme „Na jastuku“ potpisuje Matija, glazbu u suradnji s Tomislavom Mihaljevićem. Pred Matijom je uzbudljivih nekoliko mjeseci pa će tako sa svojim Funkensteinsima za Valentinovo održati koncert u Splitu, dvorana Gripe, a 17. veljače u Rijeci, Pogon Kulture.  Zagrebačka publika uživat će u čak tri koncerta u zagrebačkoj Tvornici kulture od kojih su dva rasprodana (23. i 24. 2.) pa su ulaznice dostupne još samo za 28. veljače. 

 

VIDEO: Tko je starija kći Akija Rahimovskog? Ne voli se pojavljivati u javnosti, baš kao ni njena majka

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije